Létezik kettő nap alatt 5 kg hízás?!?!?!?!?
Figyelt kérdés
a kurv@ életbe......eddig 64 kg voltam azaz 2 napja....most volt az ünneplés, eléggé bezabáltam (az óta meg már ki wc-ztem is és így!!!) vagyok 69 kg!!!!!!!!!! UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!
Mennyi idő alatt leszek újra 64??!?!?!??!
amúgy 57 kg akarok lenni, mert az való a 170 cm-hez.
2012. ápr. 8. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nekem is szokásom a 3-4 napi nagy zabálások után bepánikolni, de teljesen fölösleges, 2 nap alatt esélytelen, hogy híztál. Folytasd a diétádat, és egy hét múlva újra mérd meg magad. ;)
2/3 anonim válasza:
3-4 napba is beletelhet, még a sok szénhidrát által megkötött víz távozik a szervezezedből.
Ez nem hízás, csak túl vagy telítve (hiába wc...)
Ez csak súly, nem zsír.
Ne aggódj!
Folytasd a diétát, és visszaáll.
(Én 67 vagyok a 64 helyett, de kedd óta szünetel a diétám. 1 kg lehet hogy tényleg feljött, de ennél több nem hiszem. Keddtől rákapcsolok újra.)
3/3 anonim válasza:
Cserélj elemet a mérlegbe. Vagy nézd meg nem állította el valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!