Mit tegyek? Rászoktam a hashajtóra.
Figyelt kérdés
Mindigis problémáim voltak a súlyommal, fél éve 57-58 kiló voltam, majd tél óta lassacskán feljött 6 kiló, most 63-64 vagyok, a 164 centimhez. Tudom, magamnak köszönhetem, nem tudom mi ütött belém, de egyszerűen nem tudtam ellenállni az ételeknek, pedig régen mindig figyeltem a súlyomra. A nagy zabálások után persze jött a lelkiismeret-furdalás és nem bírtam volna elviselni, ha felmegy a súlyom 65-re. A legrosszabb megoldást választottam, bevettem 2 szem hashajtót, gondoltam ez csak egy egyszeri alkalom. De nem, másnap ugyanúgy bezabáltam, majd megint bevettem 2 szemet és így tovább...Nem tudom, hogy állhatnék vissza a régi kerékvágásba, már ha vissza lehet még állni...2012. ápr. 8. 14:31
1/6 anonim válasza:
Vegyél zabpelyhet (laposra nyomott szeműt) áztasd be vizbe, hogy ellepje, és öntsd fel tejjel után ha megdagadt, tedd fel nőni, pici cukor, fahéj és ha ezt reggelized akkor nem kell hasható. Kb. 4 evőkanál zabpehely kell.
2/6 Krisz85 válasza:
és hosszútávon ha így folytatod búcsút mondhatsz a májadnak, jobb ha már most donor után keresgélsz,
3/6 anonim válasza:
Utolso: miert, mi baja lesz a majnak? Kivancsisagbol kerdem, meg bioszfakultacios vagyok es nem tudom:/ (lehet ciki de errol nem tanultam eddig)
4/6 anonim válasza:
Bulimiás vagy, ami súlyos betegség.
Mielőtt megszólnátok: a bulimiások NEM csak hánytatással kompenzálnak, a hashajtás is ide tartozik.
Más: próbáld megállni, h nem zabálsz - más taktika nincs, mellesleg a hashajtó semmit nem ér, mert a tápanyagok már rég felszívódtak, mire az hat, szal felesben cs.sed tönkre magad. Amúgy ezzel csak azt éred el, h nélküle már nem is tudsz kakálni.
Utolsó: a máj méregtelenítő szerv, és a sok gyógyszer annyira igénybe veszi, h tönkremegy benne.
5/6 Krisz85 válasza:
pontosan, köszi h leírtad helyettem :-) ,-) simi a buksidra :-)
6/6 anonim válasza:
Próbálj meg leállni vele, fokozatosan.
Vegyél be holnap eggyel kevesebbet, holnapután még 1-el kevesebbet és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!