Hashajtóra hasfogó használ?
Figyelt kérdés
Ittam hashajtó teát és mennem kell valahova nem lenne jó ha akkor használna. Ha veszek be rá hasfogót az megálítja a hasmenést?2010. aug. 1. 20:20
1/5 anonim válasza:
Hááát, én a helyedben otthon maradnék.
2/5 anonim válasza:
Beveszed, vársz 0,5-1 órát, és ha semmi, akkor valószínűleg már nem is lesz semmi. Mondjuk én nem próbálkoznék. Sose lehet tudni. És kellemetlen ha rossz helyen jön rád... :S Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
nem akarom megkérdezni, hogy ez a hashajtós kérdés, mit keres a fogyókúra kategóriában, mert sajnos sejtem :S
4/5 anonim válasza:
Ha a fogyis célokra szánt hashajtót ittál (a témakörből gondolom),akkor annak szerintem kell egy kis idő míg hasson. Nekem csak másnapra szokott lenni hatása (mikor még ittam ilyeneket).
Egyébként meg, ha ezzel akarsz fogyni, szerintem nem túl jó ötlet, legalábbis nekem elég nagy bajom lett belőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem ezzel szeretnék fogyni nem hiszem , hogy sokat használna .Havonta egyszer szoktam inni, hogy kitisztítson kicsit. Szerintem ebben semmi rossz nincs.Azért van a fogyókuráknál mert sokan arra használják és gondolom tudják a hatását :)
2010. aug. 1. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!