Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz rászánni...

Miért olyan nehéz rászánni magam egy kis fogyóra vagy edzésre? Nem vészes a helyzet de jót tenne úgy érzem.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért nehéz mert ha nem akarod igazából akkor nem is fog menni.
2012. ápr. 7. 22:41
 2/9 anonim válasza:

Nagyban függ a lelki állapottól, legalábbis én ezt vettem észre magamon. :)

Ha kicsit rosszabb periódusban vagyok, akkor többet eszem, és semmi kedvem mozogni, illetve koncentrálni bármilyen speciális étrendre.

Ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor mindenképpen érdemes rászánni magad valami olyan mozgásra, ami nem jelent számodra szenvedést. Ajánlom a zumba fitness-t. :)

Ha kérdésed van, nyugodtan írj privát üzenetet. :)

2012. ápr. 7. 22:41
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ink csak egy kis erősités kellene...amugy egészjó lelkiállapotba vagyok mondjuk a tanulás kicsit stresszes.pedig a nyaralásra jolkéne kinézni:)
2012. ápr. 7. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

"jól kéne kinézni"

"jót tenne"

"menne"

lustaságnak hívják.

fogyni akarsz? - ne egyél gyorséttermi szemetet,és figyelj oda az étkezésre (semmiképpen sem a demagóg,kalóriaszámlálós, önsanyargatós,idióta megszállott,egy rendes tál ételtől sírva fakadós módszerre gondoltam,hanem egészséges táplálkozásra)

szép alakot akarsz? - mozogj.

Ennyi.

2012. ápr. 8. 00:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyifi-nyafi a diagnózis pontos neve.
2012. ápr. 8. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
ha gondolod beszélhetünk :) én majd megpróbállak ösztönözni !! :)
2012. ápr. 8. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Lusti mustika vagy.
2012. ápr. 8. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Én kb 2 hónapja ugyan ebben a cipőben jártam mint te. tudtam hogy változtatnom kéne, de nem volt meg a kellő elhatározás. "majd holnaptól" meg hasonló kifogások jöttek.

Nagyjából másfél hónapig egyik nap diétáztam, másik nap teleettem magam. Össze vissza. Hol ezt hol azt....

Végül szinte éreztem, hogy a szervezetem mintha könyörögne hogy "pucolj már ki".

Aztán sikerült egy elég motiváló dolgot találnom, és kb 1 hete nekiálltam rendesen odafigyelni a táplálkozásomra. rájöttem hogy a szimpla diéta nekem nem megy. Ezért úgy csinálom hogy nem eszek semmi cukrot (kell pár nap mire leszoksz róla de utána már nem is fogod kívánni)

Aztán másik nagy problémám, a fehér kenyér volt, mivel imádom. De azt teljes kiörlésűre váltottam. Azért nem mondom néha nap becsúszik egy vékony szelet fehér is ha úgy jön ki a lépés, de már ezt sem kívánja igazán a szervezetem.

Margarint sem, azt sem eszem már.

Ha nassolni akarsz egyél inkább egy gyümölcsöt. Almát vagy bármit :)

Főttételt egy nap egyszer eszek. Főleg levest és másodikból keveset.

Ez mellett én rászoktattam magam a napi 3 liter vízre.

A másik nekem is nehezen ment a mozgás. fú de nehezen vettem rá magam.... de csak az első pár alkalomra nehéz rászánni magad utána én már le sem tudok állni :D Most is tiszta stresszben vagyok mert akarok menni futni, de húsvét van meg rossz idő....... szóval ez a 2 nap mozgás nélkül fog eltelni. De azért így is odafigyelek arra hogy mértékletesen eszek.

Azzal hogy 1 hete futok érzem magamon a változást. sokkal nagyobb az önbizalmam, sokkal boldogabb vagyok, érzem hogy szép vagyok :D És akarok menni mozogni ki a jóidőben :))) Kezd el, pár nap szenvedés után már szinte kívánni fogod az egészet!!! Én is ilyen lusta voltam de kitűztem egy célt és egy határidőt. És be akarom tartani :)

23/l

2012. ápr. 8. 15:23
 9/9 A kérdező kommentje:

igen...egészbiztos a lustaságrol lehet szó.sajnos jellemző..de igyekszik az ember

utolsó kommentelő: köszi szépen sokat segítettél:)

énis járok a héttöl kondizni és tisztitó kúrázni fogok elsősorban:)

2012. ápr. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!