Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi a helyzet a...

Most akkor mi a helyzet a kristálygomával? Az egyik barátnőm nagyon ajánlja, de nekem gyanús benne az a sok cukor.

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy azzal a cukorral a gomba táplálkozik és átalakul, így már nem hízlal. Sőt, azt modnja, hogy akár fogyhatok is tőle. Ha fogyni nem is fogok, de hízni semmiképp se szeretnék, ígyis küzködök a kilókkal. Imunerősítés miatt akarnám inni, 3 hónapja folyamatosan náthás vagyok és ezt ajánlották. De napi 4 kanál cukor?? Ennyit nem eszek egy év alatt...

Nem tudja valaki, hogy mi helyzet vele?

2012. márc. 22. 19:59
 1/3 anonim válasza:
2 literbe kell rakni 6 kanál cukrot. Napi fél litert kell meginni. Az nem 4 kanál.
2012. márc. 23. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem 8 kanállal mondták. Lényegtelen, 3 vagy 4, a 3 is rengeteg nekem.

De a választ nem tudod?

2012. márc. 23. 21:07
 3/3 csmm88 válasza:
Én dupla adagot készítek, tehát kb. 4 litert és ehhez adok 3 evőkanál cukrot 2 napra. A második napon szűröm le.
2012. ápr. 23. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!