Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ám a helyzet! Mit tehetnék?...

Ez ám a helyzet! Mit tehetnék? Többi lent.

Figyelt kérdés
6 hónapja szültem,terhesség utolsó négy hónapjában kemény diétán voltam terhességi cukor miatt.terhesen lesoványodtam,aztán szülés után helyre állt a cukor és eléggé ennem kellett,hogy legyen tejem.aztán hirtelen felborult a hormonháztartásom és rengeteget szedtem fel,tehát előszőr -8 kg,aztán +12kg stb...most már alig eszem és csak hizok,mozogni mostanában kezdtem,mert császáros voltam,de még mindig a hormonháztartás felborult.hogy és mivel tudnék magamon segíteni gyógyszerek és hormonok nélkül??kérlek segítsetek már nagyon megviseli a szervezetem ez az egész!előre is nagyon köszi!
2012. febr. 17. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A hormonrendszer komoly dolog, ehhez szakértő orvos kell, senki sem fogja itt megmondani a tuti tippet.
2012. febr. 17. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:
voltam dokinál, de csak kezembe nyomott egy fogamzásgátlót,hogy majd rendezi a szinteket,na ezt nem akarom.természetesen felkeresek majd egy másikat is, de gondoltam hátha ismer valaki olyan étrendet, diétát vagy mozgás félét ami egy kicsit elindíthatja a javulást.
2012. febr. 17. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha hormonális eredetű, akkor valószínűleg hormonkészítmények kellenek, ha nem akarsz akkorára nőni, mint egy bálna. Persze menj el másik orvoshoz is, hátha ő tud valami jobbat, de megvan az esély rá, hogy nem fog. Teljes vérképet néztek?
2012. febr. 17. 22:06
 4/8 *gin* ***** válasza:

:/ az alig evés semmiképpen sem megoldás, ez biztos.

tudom, hogy az orvosok hogy állnak ehhez, és ezért talán most megérné a magándoki, még ha pénzbe is kerül, mert az egészséged a tét.

addig annyit tehetsz, hogy naponta legalább 1200 kalóriát megeszel, de nem csak úgy random, hanem figyelve arra, hogy ne egyél össze minden cukrosat meg zsírosat. nagyjából úgy, ahogy a terhességed alatt étkeztél: sok zöldség, néha gyümölcs, teljes kiőrlésű dolgok, sovány husi, rizs, túró, tojás, hal.

és ha teheted, sétálj minél többet a babával, neki is jót tesz a friss levegő, meg te is mozogsz valamit :)

2012. febr. 17. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Én update módon étkezem már, (2 terhesség, 1 császár belőle és mind a kettővel terhességi cukor).

Ajánlom nagyon. Én a gyerekek mellett itthon 20-40 percet tornázom. 3 hét alatt -2 kiló és nem vonok meg semmit, nem sanyargatom magam, nem számolgatok, csak odafigyelek. És fontos hogy többször egyél kevesebbet egy nap (én nagyjából úgy étkezem mint a ch diéta alatt ami nekem 160gr-os volt). Néha talán kevesebb, mert a gyerekek miatt "elfelejtek" enni. :)

2012. febr. 17. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hormonális okból hízol, hanem azért, mert ráettél egy 4 hónapos kemény diétára. Sajnos az ilyen diéta lassítja az anyagcserét és a kiéhezett szervezet tartalékolni kezd, ha kicsit több kaját kap (még akkor is, ha ez a kicsit több még mindig kevesebb, mint a normális).

Ha visszatérsz a cukordiétához, le fog menni a felesleg. Kérdés, hogy az újabb visszahízást hogy tudod elkerülni, de valószínűleg úgy, hogy a bevitt kalóriát nagyon lassan emeled (ha kalóriában is kevés volt a bevitel), ill. tudomásul veszed, hogy soha többé nem táplálkozhatsz úgy, mint terhesség előtt, mérsékelni kell a szénhidrátbevitelt. Nem annyira, mint a cukordiétában, de jelentősen.

2012. febr. 17. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:

*:/ az alig evés semmiképpen sem megoldás, ez biztos.

naponta legalább 1200 kalóriát megeszel,

????????????

Az 1200 kalória mi, ha nem "alig" evés?!

Hogy írhatsz ilyet, miközben fogalmad nincs, hogy a kérdező milyen magas és hány kg?!

2012. febr. 17. 23:20
 8/8 *gin* ***** válasza:
LEGALÁBB! tudod értelmezni ezt a szót??
2012. febr. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!