Ez ám a helyzet! Mit tehetnék? Többi lent.
:/ az alig evés semmiképpen sem megoldás, ez biztos.
tudom, hogy az orvosok hogy állnak ehhez, és ezért talán most megérné a magándoki, még ha pénzbe is kerül, mert az egészséged a tét.
addig annyit tehetsz, hogy naponta legalább 1200 kalóriát megeszel, de nem csak úgy random, hanem figyelve arra, hogy ne egyél össze minden cukrosat meg zsírosat. nagyjából úgy, ahogy a terhességed alatt étkeztél: sok zöldség, néha gyümölcs, teljes kiőrlésű dolgok, sovány husi, rizs, túró, tojás, hal.
és ha teheted, sétálj minél többet a babával, neki is jót tesz a friss levegő, meg te is mozogsz valamit :)
Én update módon étkezem már, (2 terhesség, 1 császár belőle és mind a kettővel terhességi cukor).
Ajánlom nagyon. Én a gyerekek mellett itthon 20-40 percet tornázom. 3 hét alatt -2 kiló és nem vonok meg semmit, nem sanyargatom magam, nem számolgatok, csak odafigyelek. És fontos hogy többször egyél kevesebbet egy nap (én nagyjából úgy étkezem mint a ch diéta alatt ami nekem 160gr-os volt). Néha talán kevesebb, mert a gyerekek miatt "elfelejtek" enni. :)
Szerintem nem hormonális okból hízol, hanem azért, mert ráettél egy 4 hónapos kemény diétára. Sajnos az ilyen diéta lassítja az anyagcserét és a kiéhezett szervezet tartalékolni kezd, ha kicsit több kaját kap (még akkor is, ha ez a kicsit több még mindig kevesebb, mint a normális).
Ha visszatérsz a cukordiétához, le fog menni a felesleg. Kérdés, hogy az újabb visszahízást hogy tudod elkerülni, de valószínűleg úgy, hogy a bevitt kalóriát nagyon lassan emeled (ha kalóriában is kevés volt a bevitel), ill. tudomásul veszed, hogy soha többé nem táplálkozhatsz úgy, mint terhesség előtt, mérsékelni kell a szénhidrátbevitelt. Nem annyira, mint a cukordiétában, de jelentősen.
*:/ az alig evés semmiképpen sem megoldás, ez biztos.
naponta legalább 1200 kalóriát megeszel,
????????????
Az 1200 kalória mi, ha nem "alig" evés?!
Hogy írhatsz ilyet, miközben fogalmad nincs, hogy a kérdező milyen magas és hány kg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!