Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Elég bonyolult helyzet? Van kedved segiteni?
16éves lany vagyok. sokan mondjak,hogy szép vagyok,stb,sok helyes srac is mondta mar,vagy utalt rá. nagyon jol esik,de én még ettől picit önbizalomhianyos vagyok,de igyekszem leplezni. mielőtt még barki jönne azzal,h bekepzelt vagyok,vagy ilyesmi,szo sincs erről.
szóval van egy helyes srac. nem az a mindenki alompasija,de helyes. főleg belülről szerettem meg. olyan menő féle:D nem az a hudemenő,dehat van egoja...viszont tud kedves is lenni. tudja,h en nekem tetszik ő,és ezert ő most ugy erzi,h fölöttem jar...eleg szar erzes. es hat akk mikor ottvan,mindig hulyesn erzem magam,mivel tudja...
csakhogy őneki lehethogy külsőleg tetszek,de asszem teszik neki egy masik csaj,de őneki szerintem a belsoje. egyik reszt abbol,h a csaj is nagymenő(pedig nem is olyan szep-tudom,hogy nem ez az elsődleges,eddig mar sikerult eljutnom:)) és en meg olyan visszahuzodobb lettem,miota megtudta,h szeretem. ő pedig sztem elvezi,de nem bunkoskodik,csak hat rossz nezni,ahogy probalkozik flörtölni azzal a masik lannyal...szeretnek megvaltozni. nem csak az ő kedveert,hanem ugy,h magamat is elfogadjam,mert ez a kis szolidka nem én vagyok. en mindig nagyokat szoktam nevetni a tarsasagba,én szoktam lenni az egyik legnagyszajubb(nem bunkosan) és azota az eset ota,szinte pici önbizalmam sincs. eleg ebből:(( mar nembirom:((
"Mit tehetnék? Elég bonyolult helyzet? Van kedved segiteni?"
Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!