Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez igaz? És hogyan tovább?

Ez igaz? És hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kiszámoltam, hogy mennyi a napi kalória szükségletem az ovosilexikon.hu -n és ezt adta ki:

I. Testsúlyának

megőrzéséhez: 1969.74 kcal

ez igaz lenne?

amúgy 14/L 159-60 cm, 41 kg

mert most akarok áttérni a több kalóriára. 1300-ról emelem hetente 100-zal 1700-ig. amúgy szerintetek szükséges kalóriát számolnom ilyen korban?? és tornázni is elkezdtem (tánc aerobik) egy héten 3 nap 2x30-40 percet, 4 lightos tesi óra , heti egy óra hip hop tánc mellett, e mellett még gondoltam arra, hogy a pihi napokon 15-30 perc pilates, alakformáló jógát végzek.

Nos?? Tettem már fel kérdést, de választ nem kaptam rá :((

2012. ápr. 6. 07:11
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy hogyan kéne étkeznem, ennyi sport mellet, ha nem akarok hízni ( max 1-2 kg), esetleg egy kis formásodás belefér... de vékonyan formás és izmos akarok lenni, nem egy tiszta izom vas betontömb... :SSS
2012. ápr. 6. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy izmos betontömb légy, nem is lenne elég a hip-hop:))Ezt elhiheted:))

A kalóriaszámlálásnak én spec. nem vagyok híve, viszont a mértékletes étkezésnek igen. Természetesen elhagyva a köztudottan semmire sem jó ételeket.

Az hogy igaz-e neked a majdnem 2000-es kcal, azt nem tudom és igazából azt sem hogy anno ki találta ki azt, hogy kinek mennyire van szüksége. Ez most valami divattá vált mind olysok minden. 14 éves vagy, nem hiszem hogy ezzel ennyire vérmesen kellene foglalkoznod. Élvezd, hogy fiatal vagy, mozogsz, odafigyelsz mit eszel és ennyi. Ne állj be a kalóriaszámlálók sorába, mert egy nyamvadt túrórudit nem fogsz jóízűen megenni....

2012. ápr. 6. 07:34
 3/4 A kérdező kommentje:
már most nem tudok... mármint már ősz óta számolom először nagyon rosszul csináltam. 1000-1200 kalóriát ettem. meg most váltottam pár hete 1100-1200 utánna 1300-ra. ezen a héten kezdtem el sportolni is és imádom :) akkor szted ne számolgassak?? nem fogok sokat hízni? tudnál nekem egy minta étrendet írni?? és tudom végre szeretném élvezni a fiatalságot és fittséget, mert már azt sem tudom mikor lakom jól vagy mennyi lenne az elég... a havim se jön már meg egy ideje :( szeretnék végre kilépni a "kalóriaéletből". ha gondolod dobj egy privátot. kéne a segítség... le tudnám írni részletesebben, hogy mi is volt velem ősz óta... :SS
2012. ápr. 6. 07:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Kérlek segíts... nagyon kéne.valaki hozzáértő nem tudna tanácsot adni??
2012. ápr. 6. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!