Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatásosak ezek a...

Mennyire hatásosak ezek a mozgásformák ilyen étrend mellett?

Figyelt kérdés

Étrend:

Nem diétázom. Az étkezésemre odafigyelek annyira hogy cukrot mellőzöm, szénhidrátot csökkentem, és 2-3 liter víz. Kisebb adagokat eszek, és naponta 4-5-6szor étkezem. Nem a kilómmal van gond hanem azzal hogy zsíros vagyok.

Mozgás:

Futás - 40-50 perc.

(kocogás, sétákkal beiktatva mert egyszerre nem tudnám végigfutni)

Görkori - 1 óra

(nem érzem hogy annyira megerőltetne vagy lenne utána izomlázam. Elfáradok 1 óra után de ennyi.)

ugrókötél, hullahopp - ezek használnak? és ha igen, mire?

Úgy szoktam hogy egyik nap aerobikozok (erősítés is benne van)

másnap pedig kocogok.

Zsírt szeretnék égetni, és formásodni.

222/l

2012. ápr. 5. 17:22
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi, elírtam: 22/l - nem vagyok még annyira öreg hogy 222 legyek :D
2012. ápr. 5. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Futás közben nem baj, ha sétálsz, de ne sokáig, és ez gyors tempóban legyen, hogy a pulzusod ne essen le.

Ugrálókötél is nagyon hasznos zsírégetés szempontjából. Én nagyon szerettem, de a térdem miatt már nem csinálhatom.

Ha a görkorit nem szereted, akkor találj helyette valami mást. Youtube-on is vannak fent jó zsírégető videók. Én a FitnessBlender -t szoktam ajánlani, ha valaki tud angolul.

A zsírégetésnél az a lényeg, hogy legalább 30 percet aktívan mozogj, és hogy az edzés előtt ne egyél 1-1,5 órával, mert ilyenkor még az emésztéssel van elfoglalva a szervezet. Utána pedig cukros ételeket ne egyél.

Neten vannak oldalak, ahol jó futó-, ugrókötés edzésmenetet írnak le. Ezek azért,mert nem rögtön a közepébe vágnak bele, ha szépen építik fel az edzést. Ahogy telnek a napok, hetek, úgy fogsz egyre többet bírni. :)

Sok sikert!

2012. ápr. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!