Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az étrenddel lefogyhatok?

Ezzel az étrenddel lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Reggelire jóreeggelt keksz. Tízórai joghurt. Ebéd saláta, grillezett hússal, tojás sajt. Uzsona gyümölcs, vacsi grillezett hús salátával.

Mennyi idő alatt, mennyit? 80 kg vagyok, 165 magas

2012. ápr. 2. 21:04
 1/6 anonim válasza:
Hát ezt így nem hiszem hogy meg lehet mondani. A legeredményesebben úgy tudsz ha közbe mozogsz is. Napi 15-20 perc intenzív mozgás és heti 1 óra torna vagy ilyesmi kell. Szerintem az is fontos, hogy változatos legyen az étrended. Te se unsz bele meg egészségesebb is.
2012. ápr. 2. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogyhatsz vele, csak nem mindegy, hogy miből fogysz és hogyan.. Ezek a kiskegyedes és társai "fogyókúrák", nagyon messze vannak attól, aminek egy normális diétás táplálkozásnak lennie kéne. Ha normális keretek között, egészséges módon szeretnél zsírtól megszabadulni, akkor ezek és az ehhez hasonló valamik, erre a célra teljesen alkalmatlanok. A sport pedig alapvető, elengedhetetlen része kell hogy legyen az egész folyamatnak.
2012. ápr. 2. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:

nem hangzik rosszul, de

reggelire ne cukros kekszet eygél jobban jársz egy szendviccsel(2 szelet teljes értékű gabonát tartalmazó kenyér(tönköly, graham, rozs, barna stb) hozzá valamilyen feltét ami lehet sonka, sovány sajtok, főtt húsok, tonhalkonzevr(sós lében vagy valamilyen tonhalsaláta) főtt tojás, mozzarella sajt, fűszerkrém, sovány sajtkrémek, cottage cheese, túrókrém, tojáskrém, körözött stb3zöldség vagy

zabpehely+joghurt/kefír/tej+gyümölcs és vagy valamilyen jó fajta kis zsír(dió, mogyoró, mandula, mák, őrölt mandulaforgács, pisztácia, kókusz)

tízóraihoz ehetnél gyümit

ebédhez néha főtt krumpli, rizs, valamilyen szósz(spenót, paradicsom, gomba stb) párolt zöldségek,(borsó, bab, lencsem répa, brokkoli stb) tojás, sajt okés, néha mehetne sovány marha/sertés, pulyka, csirke, kacsa, májak, raguleves, könnyű zöldségleves akár főtt hússal is, halak,

túró nyugodtan mehetne uzsira vacs vacsorához

2012. ápr. 2. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm a válaszát!
2012. ápr. 2. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

ha 80 kiló vagy akkor ez drasztikus lesz.

én vmi hasonlót ajánlanék.

1.tojás,zöldség,kenyér,multivitamin

2.zabpehely,natúr j

3.hús,rizs

4.hús,zöldség

5.túró

kb 1600 kalóriára lődd be.

a keksz meg felejtős.

2012. ápr. 3. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:
5 éve sikerült így lefogynom 4 hónap alatt 20kg-ot, és tartottam is 1,5 évig, de mikor terhes lettem, elszaladt velem a ló nagyon! Az akarat emrőm 0, de most nagyon elhatároztam le akarok fogyni. Megpróbálom a kekszet is kiiktatni, és inkább 1 szelet kenyér valamivel reggelire. 60 kg nekem az ideális, azzal Bomba voltam;) de már a 65-is jó. Inkább felső testre hízom, úszógumi, has, hát, kar. A fenekemmel lábaimmal semmi gondom.
2012. ápr. 3. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!