Nyáron le szeretnék fogyni. Milyen módszereket tudtok adni egy 14 éves fiúnak?
Szia!
Mikor én 14 voltam, fogytam a nyári szünetben 10kg-ot. Nem akartam középiskolába dagin menni. Édesanyám segített a diétában, ami nem volt túl bonyi.
Nem főzte a kedvenc kajáimat, és nem vettünk semmi nasit! Ebben az időszakban sok friss zöldség és gyümi van, ezeket korlátlan mennyiségben lehet fogyasztani. Én szeretem a kefírt, és a házi készítésű gyümijoghurtot is (notúr jogi+sok gyümi turmixolva), Zöldségleves főtt husival is fini volt. Kenyeret, pékárút, sütiket erre a nyárra el kell felejteni!
Ezen kívül ugye kell némi mozgás is. Mi a barátnőmmel sokat bicikliztünk, és megtanultam görkorizni is. A fiúk szeretnek focizni, kosarazni stb., biztos van olyan amit szívesen csinálnál:)
Sok sikert!
énis ilyen helyzetben vagyok...
Kb 4en 5en összeálltunk és eljárunk napi 2 szer futni illetve hetente közösen tornázni és konditerembe
A napi másfélóra torna azis alap.
A másik oldala ennek az étrend...
mindenféle vackot elkell felejteni és helyette napi 2-3 liter víz és nagyonsok zöldség gyümölcs minden formában.
Nagyjából ennyi és sok sikert hozzá
Futás minden nap!!!!!!!!!!!!
hidd el, segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!