Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm magas vagyok és 56 kg...

167 cm magas vagyok és 56 kg - 2 kg-ot szeretnék fogyni, de nagyon nehéz - milyen módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Ne fogyj, mert így is karcsú vagy. Ha fogysz, beteg leszel!
2009. dec. 17. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Sportolj minden nap(!), vacsira ne egyél 3-400kcalnál többet. Ennyi bőven elég, nagy fogyásra tényleg nincs szükséged:)
2009. dec. 17. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem megy, mert nincs miből fogynod, erre gondoltál már?
2009. dec. 18. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

2kg-ért, felesleges fogyókurába kezdened:)

Az tudd könnyen fogyni akin sok felesleg van...

Rajtad nincs, tehát rendesen meg kell küzdened még azért a pár kilóért is:)

Menj el valamit sportolni... és akkor fogyhatsz.

A kajáláson ne nagyon változtass, a lényeg, hogy:

probálj meg egészségesebben étkezni, soha ne éheztesd magad, de soha ne is edd magad degeszre.

Ha ezt követed, és sportolsz is melette, akkor garantáltan fogyni fogsz. Akár még többet is mint két kiló.

2010. jan. 6. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
A 01:6-os vagyok, azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy én 14 évesen 176cm voltam, és ehhez 55 kiló, és nem voltam tulságosan vékony. Tehát nem lesz semmi baj ha több kilót adsz le. DE SOHA NE KOPLALJ.
2010. jan. 6. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért olyan nehéz fogynod, mert a szervezeted beállt a neki legjobb súlyra és nincs szükséged fogyásra, ezért köti meg a zsírt. Ha jobb alakot akarsz, sportolj inkább, az formálja az alakodat, ha nem is fogysz tőle (bár lehet, hogy valamennyit fogsz). Szerintem nem kellene fogynod.
2010. jan. 6. 11:43
 7/7 anonim válasza:

Szija!

167 cm vok és 63 kiló:S

anni szeretnék lenni,mint te úgyhogy szerintme ne fogyj semmit pont jó vagy úgy:D

2010. jan. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!