Az almaecet használ? Ha igen akkor mennyi idő alatt lehet vele eredményt elérni?
Figyelt kérdés
Mindezt diéta és mozgás mellett gondoltam .. semmi fehér kenyér, zsír, és túl cukros dolog. Meg persze mozgás: torna,futás.2012. ápr. 3. 16:53
1/6 anonim válasza:
az almaecet csak az anyagcserédet gyorsítja fel, sok mindentől függ a dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
például ?:)
2012. ápr. 3. 16:59
3/6 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én már próbáltam ezt a módszert, sajnos hiába ... még 1 kilót sem tudtam leadni hiába sportoltam mellette ... és még az íze is nagyon pocsék ... nem egyszer hányingerem is volt tőle ... de ez csak az én tapasztalatom ... lehet hogy másnak bejött.
4/6 anonim válasza:
idő volt még rájöttem, hogy az almaecet , hogy fogyaszt....írták előttem h volt akinek hányingere volt....nos én nekem csak szimplán nagyon durván elvette az étvágyamat....és még éhes sem voltam meg semmi...szóval így fogyaszt....ez annak jó, aki olyan hogy nem lenne dagi,ha nem enne folyamatosan vagy túl nagy adagot....kaja előtt egy pohárba egy teáskanálnyi és a meg szokott adag negyedét eszed....nekem nem volt hányingerem, szimplán csak nem volt étvágyam :) és az ízéről annyit, hogy szerintem kibírható...van sokkal rosszabb
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) esetleg valaki aki ért el vele eredményt? :)
2012. ápr. 9. 18:25
6/6 anonim válasza:
Nekem barátnőm mesélte, itta majdnem fél évan át, nem tornázott otthon ült stb. a napi sportja az az volt hogy esetleg a 4.-ről levitte a szemetet, meg eljött az iskolába. Az almaecet miatt nem igen volt éhes, így alig evett. Végül is mikor elkezdett fogyni 3 hónap alatt ledobott 10 kilót. Bár ő nem a 100 feletti kategória, hanem csak 69 volt. Kevesebből nehezebb fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!