Mucus98 kérdése:
Napi 1500 kcal-lal és biciglizéssel,100 felüléssel lehet elérni fogyást?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 12:40
1/7 anonim válasza:
a bicaj milyen intenzitás mennyi időt vesz igénybe? Hány kg vagy? Milyen magas? Gugli a barátod!
2/7 A kérdező kommentje:
60 kg, 160 cm , napi 30 perc bicigli ( amikor csak ráérek)
2012. márc. 14. 12:53
3/7 A kérdező kommentje:
folyamatos tekerés, megállás nélkül!! közepes tempóban
2012. márc. 14. 12:53
4/7 tetro válasza:
ha ez a 30 perces tekerés 140-160 pulzusszám között van, akkor lehet. habár szerintem 1500 kalóriával nem lesz gyors fogyás.
6/7 anonim válasza:
Igen ha nagyon intenzív akkor el, de felülés? könyörgöm nem attól lesz jó valakinek a hasa hogy hasazik, hanem diétás étrend függvénye, jó persze kell az izomtömeget növelni ott is,de nem mérvadó, inkább egészségügyi szempont miatt fontos az erős hasizom, az étrendben meg nem a kalóriaszámolást kell alapul venni mert ha szemetet eszel, csoki,péksüti,kenyér,menza,mami főztje akkor nem lesz mérvadó a változás
7/7 A kérdező kommentje:
dehogy eszek én olyan szarokat,( ha meg eszek kiokádom),
maradok a gyümölcsnél ( ha éppenséggel le tudom egyáltalán nyelni is)
mami főztje?? Inkább egy rakás fos..
2012. márc. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!