Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után szokik hozzá...

Mennyi idő után szokik hozzá a szervezet az új "élethez"?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miután kiolvasztottak a jégtömbből 30 éves hibernáció után, vagy milyen új életre gondolsz?
2009. jún. 16. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Mivel a fogyókúrás részhez írtam... Kevesebb étel, több mozgás, egészséges életvitel. Erre gondoltam pff...
2009. jún. 16. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Kb 2 hét... Nekem legalábbis ennyi volt.
2009. jún. 16. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Miért kell, hogy hozzászokjon? Egyszerűen többet mozogsz, nem nassolsz. Nincs mihez hozzászokjon, bánatunkban és unalmunkban szoktunk nassolni, ami hízáshoz vezet. Ha már nincs ilyen gondod, mert pl. TV-zés helyett úszol, akkor nem fogsz nassolni. Ha meg továbbra is depressziós vagy, vagy unatkozol, akkor előbb-utóbb úgyis a finomságok után nyúlsz.
2009. jún. 16. 14:56
 5/8 Krisz85 ***** válasza:
100%

Legalább két hét, van aki egyből tud csak változni, én is ilyen voltam, egyik napról a másikra dobtam ki a cukrot, és a lisztet ami itthon volt, és mentem le szépen teflonserpenyőért, és olivaolajért, meg zabpehelyért a közértbe. Ennek már legalább öt éve :D

Viszont van,aki csak fokozatosan tud átállni az új életmódra, amit azután jobb esetben, egy életen át követ.

2009. jún. 16. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a harmadik hete az átállásnak, de én azért hiányolom a szemetet (chips, dr pepper, sült krumpli, pizza, esetleg egy icipici meki). Nem vagyok amúgy éhes, miért is lennék? Eszem rendesen, csak a szemét ment máshova. Két szatyornyi volt.

Helyette van zabkása, meg gyümölcscukor, rengeteg zöldség és gyümölcs, light felíratú joghurt és sajt (abból is csak az amúgy is zsírszegényfajta), folyamatosan nézem a zsír és cukortartalmát mindennek, tészta nuku, barnarizs és saláta mint köret, fele akkora adagok, mint eddig, csak víz tengernyi mennyiségben és sorolhatnám még.

(Amúgy Béres Alexandra étrendjeit próbálgatom)

Én imádom a lidl-es energiaitalt. Mivel karton szám vettük (naponta csak egyet ittam, soha többet) és még van belőle, ma megittam egyet. Enyhén szólva édes volt. Szal ezt egy kezdeti jelnek veszem, mert amúgy azt a felemelő, tele energiával érzést nem igazán érzem, amit annyian emlegetnek 1-2 héttel azután, hogy áttértek az egészséges életmódra.

Hozzáteszem sportolok is azóta. Járok úszni (1 óra intenzív úszás, nem az a szigorúen kinn a fejem, kalimpálás) és erősíteni. Ez utóbbit kombinálom bicajozással is, de mivel a program elején vagyok, nem vihetem még túlzásba, ami nem is baj, nem bírnám.

Szal most várok valami csodára és arra is, hogy lemenjenek a a feleslegek majd jövő ilyenkorra. Sok van, nem várok csodát és pikk pakk eredményt.

Amúgy a dohányzásról már leszoktam még 5 éve. Egyik pillanatról a másikra. Egy cigi közepén, egyszercsak. A dobozt (amiből még volt kb 6-7 szál) 2 hónapra rá fejeztem be, egy kisebb sokk miatt, majd rá két hónapra próbáltam meg újra rágyújtani. De az már nem ment. Fájt. Azóta meg sem próbáltam rágyújtani. Ezt csak azért írom, összehasonlításként, mert a cigi amúgy hiányzik. Nem non stop, de néha, néha rágyújtanék. Mégsem teszem.

Szal kb ilyen lehet ez az egészséges életmód is.

Majd egy év múlva újra leírom mit gondolok.

Neked (is) kitartást! :)

2009. jún. 16. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Kitartást :) Amúgy néha beiktathatsz egy-egy "junk-food"-ot, persze csak mértékkel. Pl. a pizzát nem tudom miért sorolják ide, hiszen az kifejezetten egészséges, megvan benne minden, amire szüksége van a szervezetnek (pl. egy jó kis Don Quijotes töltöttpizza :-) )
2009. jún. 17. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek :)
2009. jún. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!