Aki adipexet szed, vagy szedett, mennyi időn belül indult meg fogyás észrevehetően? Mellékhatások voltak?
Nekem nagyon hamar, talán pár szem után észrevettem.
Mellékhatások, igen. Főleg a legelején. Olyan voltam mint aki be van tépve, mintha rajtam kívül minden pörögne én meg levoltam lassulva.De ehez képest olyan ingerlékeny voltam, komolyan sokszor csodálkoztam magamon, hogy ez a szörnyeteg én vagyok? Hülyeségeket gondoltam, mint egy ideggyógy!Máskor meg pörögtem egész délelött, csak úgy forgott az agyam, mikor abbahagytam a pörgést meg lefáradtam. Nagyon szomjas voltam tőle, ja és ami a legrosszabb volt, mindig fáradt voltam, mert este nem sikerült elaludnom. Olyan voltam mint a mosottszar, de lefogytam, és ez kárpótol!:)
a kérdezőnek: mennyit fogytál le és mennyi idő alatt?
köszi
Ilyen mellékhatások mellett folytattad, azt kell mondanom, hogy te csakis egy idióta lehetsz.
Ennyi akaraterővel már végig lehet csinálni egy egészéges mellékhatások nélküli diétát is. pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!