Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap gyümölcsöt-zöldsé...

Ha egész nap gyümölcsöt-zöldséget eszek attól ugye nem lehet semmi bajom?

Figyelt kérdés
Ha pl. egy nap eszek répát, karalábét, ribizlit-meggyet->kicsit megcukrozva, nektarint+ tartok 1 normális étkezést. Ettől ugye nem lehet semmi bajom??
2009. jún. 15. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Meggyet MEGCUKROZVA? Hát végül is, amit így leírtál attól nem lesz bajod, csak finoman szépen elhízol!
2009. jún. 15. 22:38
 2/6 anonim válasza:
93%
De lehet, mert nem megfelelő a tápanyagbeviteled. A gyümölcs-zöldség nem tartalmaz megfelelő mennyiségben olyan fontos tápanyagokat mint a fehérje vagy a szénhidrát. Ezek nélkül pedig legyengülsz, és leépülsz! Mi a célod ezzel?
2009. jún. 15. 22:41
 3/6 anonim válasza:
100%
Szia! Nem helyesen táplálkozol, a fogyókúra nem éhezést jelent! Legyen az étrendedben fehérje, szénhidrát, keményítő, gyümölcs, zöldség minden amire szüksége van a szervezetnek az egészséges működéshez! Számold inkább a napi kalória bevitelt! Sok sikert!
2009. jún. 15. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szerintem ezek,pl asszem van egy ún.szétválasztó diéta,az is ezen alapul,szóval szerintem ezek úgy hülyeségek,ahogy vannak.Szükség van a szervezetnek kiegyensúlyozott étrendre.Fehérje,gyümölcs,zöldség,szénhidrát,zsír...egyél kevesebet és sportolj,ha szeretnél fogyni,de egyél rendesen!Így kialakulhat valami hiánybetegség is!

2009. jún. 16. 00:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. jún. 16. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
2009. jún. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!