Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MOst akkor, ez hogy van? Ha...

MOst akkor, ez hogy van? Ha nem mozgok egy nap semmit akkor nem szabad 1200kcalt ennem?

Figyelt kérdés
vannak olyan napok mikor rossz az idő vagy csak egyszerűen nincs kedvem mozogni, és akkor mindig csak ilyen 700-800 kcalt eszek azért mert nem mozgok aznap, az lenne a kérdésem, hogy attól hogy aznap nem mozgok attól még ugyanúgy ehetek 1200 kcalt? vagy hízni fogok tőle?
2012. márc. 31. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
mindennap egyél minimum 1200 kalóriát.
2012. márc. 31. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor olyan rossz érzésem van, hogy annyit ettem és sz*rt se mozogtam:/ félek hogy híznék attól az 1200 kcaltól..(no mozgással)
2012. márc. 31. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
1200 kalóriától nem lehet hízni. Kalkuláld csak ki, mennyi az alapanyagcseréd. Ennyi energiát használsz el, ha egész nap csak fekszel. A 700-800 kalória egy napra már veszélyesen kevés.
2012. márc. 31. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
hm..:/ értem, köszönöm!
2012. márc. 31. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!