Ha csak puffasztott rizst eszek meg mandarint + mozgok attól lehet normálisan fogyni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 18:07
1/6 anonim válasza:
Ha csak kolbászt eszel, attól is lehet fogyni.
Táplálkozz változatosan. Naponta 3-5 alkalomra elosztva.
2/6 anonim válasza:
Igen,fogsz!Izomból!Tapasztalat!És olyan csúnya lesz a böröd hogy csak na.86kg-ról lefogytam 52kg-ra és kevesebb önbizalmam volt mint majd 90kg-osan.Még egy trikót is alig mertem felvenni.Ruhába jól mutattam de ruha nélkül!?Most vissza hiztam 60-63 között mozgok,szeretnénk fogyni de ésszel!Nem koplalással!És akkor nem beszéltem arról hogy olyan falás rohamok törtek rám egy idö után hogy csak na.Jöhetett bármi csak szénhidrát legyen!És szó szerint faltam!
3/6 anonim válasza:
Jó kis tápanyag- és vitaminhiányt fogsz tőle kapni. Miért nem lehet normálisan, változatosan étkezni? Komolyan nem értem az embereket, akik kitalálnak ilyen ostobaságokat...
4/6 anonim válasza:
Hogyne, meg mindenféle betegséget összeszedni, miután jól legyengítetted a szervezetedet! Átmenetileg talán fogyni fogsz tőle, de amint visszatérsz a normális táplálkozásra, duplája jön majd vissza. Inkább kezdj el minden nap csak valamennyivel kevesebbet enni, mint eddig. Kerüld az édességet, meg a pékárut. Igyál sok vizet, és mozogj sokat. Nálam ez bevált. Január eleje óta csinálom, még csak 3 kiló ment le, de nem is sok fölösleg van rajtam, még 3 kilótól akarok megszabadulni. Jobb így lassan, fokozatosan, mint hirtelen, drasztikusan. Kitaláltam egy jó mószert, naponta írom egy táblázatba, hogy miket eszek, nagyjából megpróbálom a kalóriákat is számolni. És így könnyebb követni. Ezt ajálnom neked is. Mennyit szeretnél fogyni egyébként? Milyen mozgást végzel? 28/N (55 kg, 160 cm)
5/6 A kérdező kommentje:
10 kilót szeretnék fogyni. fél óra torna. meg ha már nem lesz begyulladva a torkom akkor futás és görkorizás.
2012. márc. 5. 18:30
6/6 anonim válasza:
Igen. Aztán ha eszel más is, többet hízol vissza. Koplalással csak hízni lehet végül, neked nem szóltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!