Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak puffasztott rizst...

Ha csak puffasztott rizst eszek meg mandarint + mozgok attól lehet normálisan fogyni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 5. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kolbászt eszel, attól is lehet fogyni.

Táplálkozz változatosan. Naponta 3-5 alkalomra elosztva.

2012. márc. 5. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen,fogsz!Izomból!Tapasztalat!És olyan csúnya lesz a böröd hogy csak na.86kg-ról lefogytam 52kg-ra és kevesebb önbizalmam volt mint majd 90kg-osan.Még egy trikót is alig mertem felvenni.Ruhába jól mutattam de ruha nélkül!?Most vissza hiztam 60-63 között mozgok,szeretnénk fogyni de ésszel!Nem koplalással!És akkor nem beszéltem arról hogy olyan falás rohamok törtek rám egy idö után hogy csak na.Jöhetett bármi csak szénhidrát legyen!És szó szerint faltam!
2012. márc. 5. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó kis tápanyag- és vitaminhiányt fogsz tőle kapni. Miért nem lehet normálisan, változatosan étkezni? Komolyan nem értem az embereket, akik kitalálnak ilyen ostobaságokat...
2012. márc. 5. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogyne, meg mindenféle betegséget összeszedni, miután jól legyengítetted a szervezetedet! Átmenetileg talán fogyni fogsz tőle, de amint visszatérsz a normális táplálkozásra, duplája jön majd vissza. Inkább kezdj el minden nap csak valamennyivel kevesebbet enni, mint eddig. Kerüld az édességet, meg a pékárut. Igyál sok vizet, és mozogj sokat. Nálam ez bevált. Január eleje óta csinálom, még csak 3 kiló ment le, de nem is sok fölösleg van rajtam, még 3 kilótól akarok megszabadulni. Jobb így lassan, fokozatosan, mint hirtelen, drasztikusan. Kitaláltam egy jó mószert, naponta írom egy táblázatba, hogy miket eszek, nagyjából megpróbálom a kalóriákat is számolni. És így könnyebb követni. Ezt ajálnom neked is. Mennyit szeretnél fogyni egyébként? Milyen mozgást végzel? 28/N (55 kg, 160 cm)
2012. márc. 5. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:
10 kilót szeretnék fogyni. fél óra torna. meg ha már nem lesz begyulladva a torkom akkor futás és görkorizás.
2012. márc. 5. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Aztán ha eszel más is, többet hízol vissza. Koplalással csak hízni lehet végül, neked nem szóltak?
2012. márc. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!