Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy suliban...

Mitől lehet az hogy suliban ha pl. :1-2 óráig nem eszek akk rögtön korog a hasam?

Figyelt kérdés

így minden második szünetben kell ennem...

főleg akkor ciki ha dolgozatot írunk csend van és elkezd korogni:D

mmiiitt tegyek?

reggel is eszek

2012. márc. 31. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez van, hogy suliban óránként éhes vagyok:/erre én is kíváncsi vagyok, mert én itthon alig eszem:/
2012. márc. 31. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, amíg gimis voltam. :D Szerintem próbáljatok meg falatozni valamit mindig. Például kekszet, vagy valamit, ami felszívja a gyomorsavat. Reggelizz kiadósan, igyál sokat. Jobb ötletem nincs.
2012. márc. 31. 00:19
 3/8 Smartguy86 ***** válasza:

2 oka lehet:

1. Szarul táplálkozol reggelire, valami cukros fost, ami pillanatok alatt megemésztődik, megdobja az inzulinodat és aztán leesik a vércukrod. Pl nutellás kenyér, kellogs gabonapehely, péksütemény, stb.

2. Ideges, stresszes vagy, felszaporodik a savad, az emelkedett szellemi állapotod pedig sok energiát emészt fel, amitől hamar megéhezel, szintén a gyér vagy minőségileg rossz reggeli után.

2012. márc. 31. 00:48
 4/8 anonim válasza:
Kamaszkori gyors anyagcsere:) Szünetekben rágcsáljatok valami semmiséget: keksz, ropi, alma, vigyetek pár zsemlét.. Ez normális, szinte mindenkivel előferdült.
2012. márc. 31. 00:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyetemen is ez van, csak itt az a gáz, hogy 1,5 óra egy előadás, sőt van olyan gyakorlat ami 3 órás szünet nélkül, képzelheted:D
2012. márc. 31. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
#5/5 én is ezen parázok, hogy mi lesz egyetemen majd:D
2012. márc. 31. 01:20
 7/8 anonim ***** válasza:
01:20 Én mindeegyik óra közi szünetben jól bekajálok, és ha van olyan óra, amelyik nem olyan szigorú, akkor azon is néha eszek, rágcsálgatok vmit:) De az a szerencse, hogy itt a többieknek is ugyanannyira korog a hasa, szóval nem olyan feltűnő:D
2012. márc. 31. 10:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...de mit egyek akk reggelire?
2012. ápr. 1. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!