Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz alakom van?...

Nagyon rossz alakom van? Kíváncsi vagyok mit gondoltok!

Figyelt kérdés

Aki mondjuk szakértőbb az alakformálás témában segíthetne,mire edzek,hogy mit csináljak,alma alakom van,tipikus.Elkezdtem egy hónapja edzeni,de még csak a lábamon látszott a változás.Hasból tudok a legnehezebben fogyni,és a legkönyebben hízni.Amikor 57 kg voltam akkoris a hasam minimálisan volt kisebb. :( 167cm/61 kg

20/L

Kép:

[link]

2012. márc. 30. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

# 9/10

Egyetértek, szerintem se kéne rá az a bugyesz..

2012. márc. 30. 17:38
 12/14 A kérdező kommentje:

9/10-es igazából nem az a baj,hogy kicsi :D magasan van a csípőcsontom,és körülötte kijön az úszógumi :S :D

Te meg buvárruhás gyerek menj már innen :D

2012. márc. 30. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nibcs rossz alakod, mondjuk az látszik, hogy hasra és úszógumira hízol. Szerintem a lábadat kéne a lagjobban formálni. nekem az ami a legkifogásolhatóbb.
2012. márc. 30. 20:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Előző: Szerinted mi vele a baj? (nem kötekedés,csak érdekel) érdekes mert a lábammal vagyok a legjobban megelégedve :D
2012. márc. 31. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!