Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz alakom van?...

Nagyon rossz alakom van? Kíváncsi vagyok mit gondoltok!

Figyelt kérdés

Aki mondjuk szakértőbb az alakformálás témában segíthetne,mire edzek,hogy mit csináljak,alma alakom van,tipikus.Elkezdtem egy hónapja edzeni,de még csak a lábamon látszott a változás.Hasból tudok a legnehezebben fogyni,és a legkönyebben hízni.Amikor 57 kg voltam akkoris a hasam minimálisan volt kisebb. :( 167cm/61 kg

20/L

Kép:

[link]

2012. márc. 30. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs it semmi gond, kicsit le kell adni az úszógumiból. Persze kifejezetten onnan nem lehet. Diétázz és közben tornázz, erősíts, hogy az izmokból a lehető legkevesebbet veszítsd. Szerintem ha sikerül 5 kilót leadnod (zsírból), remek alakod lesz.
2012. márc. 30. 17:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Kedves Achilleusz köszönöm a válaszod,remélem hamarosan elérem a célom :)
2012. márc. 30. 17:10
 3/14 bomba ***** válasza:
50%
Figyelj,egyáltalán nincs rossz alakod,sőt,nagyon nőies.A hasadról/derekadról csak úgy tudod "lefaragni" a felesleget ha diétázol (nem koplalsz!) illetve kardio-edzésekkel:futás,step aerobik pl.
2012. márc. 30. 17:12
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
A lábad, cicid jó, a hasad tényleg nem a legjobb de ha tovább edzel biztos látszani fog a változás:)
2012. márc. 30. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem tök jó alakod van! Nekem is hasonló csak nem a hasamon látszik a felesleg, hanem combban vagyok vastag... Esetleg próbálj ki hasizomformáló gyakorlatokat:

[link]

2012. márc. 30. 17:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg heti kétszer futok és kétszer edzőterembe járok. Megpróbálok diétásan étkezni a cukrot például már nagyon rég óta kiiktattam az étrendemből. 3 óránként eszem,de még mindig néha elbizonytalanodom,hogy jól csinálom e. :/
2012. márc. 30. 17:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) nagyon jó ezeket látni!
2012. márc. 30. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt látom, hogy alapvetően jó minden, formás ciccmicc :), jó, arányos testfelépítés, formás combok, picikét körtehasad van, de ez ne keserítsen el, mert ezen tudsz segíteni. Ahogy többen írták a kardio edzéseket és a lowcarb diétát, ezek jók. Amit én ajánlanék még Neked, az egy kiadós méregtelenítő kúra (colonix vagy hasonló), attól is laposodhat a hasad és sokkal ruganyosabb lesz a bőröd, hogy ne legyen striáid. Illetve étrendnek nem rosszak, amit csinálsz, de érdemes volna a paleo étrendre rákeresni. Annak alkalmazásakor magától helyreáll a testsúly.
2012. márc. 30. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Nagyon csini vagy szerintem, nem is nagy a hasad. De nem lehet, hogy az a gond, hogy ez a bugyi kicsi rád? Szerintem nagyon bevág oldalt(nem a háj, hanem a rossz mérete miatt), egy előnyösebb bugyival lehet hogy máris nem tűnne annyinak az a picike felesleg. :)

19/L

2012. márc. 30. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Búúúvárrruhaaa, csöcsi ;P

Nem Anikónak hívnak?

Emlékeztetsz vkire :D

2012. márc. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!