Nagyon rossz alakom van? Kíváncsi vagyok mit gondoltok!
Figyelt kérdés
Aki mondjuk szakértőbb az alakformálás témában segíthetne,mire edzek,hogy mit csináljak,alma alakom van,tipikus.Elkezdtem egy hónapja edzeni,de még csak a lábamon látszott a változás.Hasból tudok a legnehezebben fogyni,és a legkönyebben hízni.Amikor 57 kg voltam akkoris a hasam minimálisan volt kisebb. :( 167cm/61 kg
Nincs it semmi gond, kicsit le kell adni az úszógumiból. Persze kifejezetten onnan nem lehet. Diétázz és közben tornázz, erősíts, hogy az izmokból a lehető legkevesebbet veszítsd. Szerintem ha sikerül 5 kilót leadnod (zsírból), remek alakod lesz.
2012. márc. 30. 17:08
2/14 A kérdező kommentje:
Kedves Achilleusz köszönöm a válaszod,remélem hamarosan elérem a célom :)
2012. márc. 30. 17:10
3/14 bomba válasza:
Figyelj,egyáltalán nincs rossz alakod,sőt,nagyon nőies.A hasadról/derekadról csak úgy tudod "lefaragni" a felesleget ha diétázol (nem koplalsz!) illetve kardio-edzésekkel:futás,step aerobik pl.
2012. márc. 30. 17:12
4/14 anonim válasza:
A lábad, cicid jó, a hasad tényleg nem a legjobb de ha tovább edzel biztos látszani fog a változás:)
2012. márc. 30. 17:14
5/14 anonim válasza:
Szerintem tök jó alakod van! Nekem is hasonló csak nem a hasamon látszik a felesleg, hanem combban vagyok vastag... Esetleg próbálj ki hasizomformáló gyakorlatokat:
Jelenleg heti kétszer futok és kétszer edzőterembe járok. Megpróbálok diétásan étkezni a cukrot például már nagyon rég óta kiiktattam az étrendemből. 3 óránként eszem,de még mindig néha elbizonytalanodom,hogy jól csinálom e. :/
2012. márc. 30. 17:15
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) nagyon jó ezeket látni!
2012. márc. 30. 17:17
8/14 anonim válasza:
Azt látom, hogy alapvetően jó minden, formás ciccmicc :), jó, arányos testfelépítés, formás combok, picikét körtehasad van, de ez ne keserítsen el, mert ezen tudsz segíteni. Ahogy többen írták a kardio edzéseket és a lowcarb diétát, ezek jók. Amit én ajánlanék még Neked, az egy kiadós méregtelenítő kúra (colonix vagy hasonló), attól is laposodhat a hasad és sokkal ruganyosabb lesz a bőröd, hogy ne legyen striáid. Illetve étrendnek nem rosszak, amit csinálsz, de érdemes volna a paleo étrendre rákeresni. Annak alkalmazásakor magától helyreáll a testsúly.
2012. márc. 30. 17:33
9/14 anonim válasza:
Nagyon csini vagy szerintem, nem is nagy a hasad. De nem lehet, hogy az a gond, hogy ez a bugyi kicsi rád? Szerintem nagyon bevág oldalt(nem a háj, hanem a rossz mérete miatt), egy előnyösebb bugyival lehet hogy máris nem tűnne annyinak az a picike felesleg. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!