Megettem 4kanál nutellát nagyon para?
Figyelt kérdés
anyum vett nutellát és egy hete szemezek vele de neki estem. ezzel elrontottam? menyek ma többet futni úgy lemegy? :)2012. márc. 28. 14:55
1/9 anonim válasza:
elrontottad, soha a büdös életbe nem fogsz így lefogyni... kövér maradsz egy életre
2/9 anonim válasza:
úristen, holnap felkelsz és 150 kilós bálna leszel O.o
3/9 A kérdező kommentje:
azt mondjuk nem hiszem.:D
2012. márc. 28. 15:05
4/9 anonim válasza:
A lényeg: semmi bajod nem lesz tőle. Jó ne egyél mindennap :D:D:D
5/9 anonim válasza:
Na látod, pont ezt nem szabad csinálni egyik diéta alatt sem. Sóvárogni! Mert akkor így jársz ahogy jártál is, neki estél és mindjárt 4 kanállal is ettél.
Ha nagyon megkívánsz valamit akkor egyél belőle, keveset!!!! Attól még nem dől össze a világ ha bűnözöl, persze ne minden nap és ne nagy mennyiségeket.
6/9 A kérdező kommentje:
rendben az lesz.!:))
2012. márc. 28. 15:23
7/9 anonim válasza:
A fogyókúra lényege, hogy soha ne legyél éhes. Egyél napi 5-7x, de nulla széndhidrát/zsír/cukor tartalmú kajákat. Ha nem vagy éhes, nem kívánod a nutellát
8/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen tudatlan nyomorult idióta, kedves utolsó, SZERINTED NINCS SZÜKSÉGE SZÉNHIDRÁTRA A SZERVEZETNEK?
Ismered azt a szót hogy ÉLETENERGIA?
Na most azonnal takarodj vissza a nyolcadikos biológia órádra és szennyezd ezt a fórumot az ostobasággal, a saját egészséged tedd tönkre ne másét.
9/9 A kérdező kommentje:
nyugi azt tudom hogy kell szénhidrát a szervezetnek. azon én is néztem egyet.:)
2012. márc. 28. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!