Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy 14 éves lány számára?

Ez sok egy 14 éves lány számára?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,most 8.-os.

Nem vagyok megelégedve az alakommal,szerintem kövér vagyok,ezért elég sokat sportolok és nem eszem sokat.Az ismerőseim szerint kicsit túlzásba viszem a diétázást meg a sportolást.

Heti 4-szer járok teniszezni,5-ször úszni és minden este futok 40 percet a futógépemen,de ha több időm van,akkor elmegyek 1 órára futni az utcára,de azt anyáék nem szeretik,mert csak sötétben vagyok hajlandó kint futni.

Reggelizni általában a mekiben szoktam a barátnőimmel vagy veszek péksütit.De nem nagyon eszem meg,amit veszek,általában csak a felét.

Ebédelni salátát szoktam+sültkrumplit vagy gyümölcsöt vagy az ebéd kimarad és délután eszem müzliszeletet vagy valami nasit(Bake Rolls,csokis süti,csoki vagy beülök egy cukrászdába és ott eszem sütit).

Vacsorára változó,hogy mit eszem,mert étteremben vacsorázunk.

De utána visszajön belőlem a vacsi,mert miután megeszem,akkor dagadtnak érzem magam és inkább hányok és késő este eszek epret vagy valami gyümölcsöt joghurttal.

2012. márc. 27. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a bulimiába bele lehet halni? Meg az anorexiába is.

Te jó úton vagy efelé!

2012. márc. 27. 22:24
 12/14 anonim válasza:
Szerintem az egyáltalán nem sok, nem hinnEm hogy ez megnyugtata de én idén leszek13 éves 166,5cm és 58kg.
2012. márc. 28. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem pár dologban kellene változtatnod.

1,Normális reggelit egyél,ne péksütit meg mekiszutykot. Ha a barátnőiddel akarsz lenni reggelikor,vegyél egy capuccinot és amíg ők esznek,te sem nézel csak ki a fejedből. Rengeteg dolog van ami nem igényel főzést/nagyon minimális kell hozzá,és egészséges. Ilyen például a natúr zabpehely,50 grammot megfőzöl egy kis tejben,ízesíted kakaóval/fahéjjal/gyümölcsökkel/aszalt gyümölcsökkel/olajos magvakkal/étcsokoládéval és egész délelőtt eltelít. De a rántotta is jó reggeli,az sem igényel szaktudást.

2, Suliba vigyél tízórait. Szintén jó a zabpehely dobozkában,teljes kiőrlésű kenyérből + zöldségekből/tojásból/jó minőségű sonkából szendvics,házi túrókrém,vagy csak simán egy pár alma,körte,banán. Ha sütsz fini biosütiket akkor még a barátnőidet is megkínálhatod és lehet ők is rákapnak :)

3, Ebédre egyél rendesen azt amit megkívánsz,de legyen benne sok zöldség,gyümölcs.

4, Délután ha sütizni akarsz,készíts magadnak házilag olyat ami nincs tele szeméttel. Nem nagy kunszt egy muffintészta összedobása és szintén ezerféleképpen variálható.

5, Vacsorára is egyél normálisan,és NE HÁNYTASD MAGAD. Minden étteremben van diétás menü,kérj sovány húsokat,zöldségkörettel,gyümölcslevest,gombát,stb. Ha pedig anyukád megjegyzést tenne arra hogy miért ezt eszed,vágd ki magad hogy most ezt kívánod és kész ;)

6, SZERESD MAGAD! :)

2012. márc. 28. 20:52
 14/14 anonim válasza:
hánytatod magad? komolyan hát... meg mi sok neked az az 55 kg???? nem is értem. meg ha ennyit sportolsz és nem megy lejjeb a kiló, akkor már nem is fog.... ha én fogyni akarok 2 nap alatt 2 kilót is tudok fogyni. emberfüggő. de tél nem értem miért sok neked az az 55.... amugy a kövérségedet hogy érzed? a hasad kicsit löttyettebb vagy hogy?
2012. máj. 6. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!