Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb és leggyosabb mód a fogyásra egy 13-14 éves lány számára?

Figyelt kérdés
A hasamból, a combomból és a derekamból szeretnék leadni. Kb.7-10 kilót szeretnék fogyni minél gyosabban. Nemrég elkezdtem fogyózni úgy, hogy 3 után nem eszek és azon kívül reggel a szobabiciklin 2 km-t tekerek és 20 felülést csinálok, este pedig 3 km-t és 30 felülést. Elhatároztam, hogy futok is. Ma meg is próbáltam, de azt nem nagyon bírom, mert már egész kevés kocogástól is megfájdul a fejem és utána egy kis idővel rám jön a köhögés. Na meg a lábam se bírja, mert gyengék az ízületeim. Olyan módszert írjatok, amiben nincsen hús. Előre is köszi, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
2009. aug. 26. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Na ez mind sz@r, amit most csinálsz. először is, ha nem eszel húst, nem viszel be fehérjét, akkor izomból fogsz fogyni (nyilván másból is be lehet vinni a kellő fehérjéket, de nem mertem feltételezni, hogy ezt tudod).

5km bicikli az bemelegítésnek jó, 50 felülés szintén semmi.

Ilyen idős embernek pedig nem szabad koplalnia. Inkább válogasd meg mit eszel, spórolj a szénhidráttal, és zsírban tocsogó ételeket sem javallott enni. Vagy egyél mindent, csak számold a kalóriákat, mind a kettő járható út.

2009. aug. 26. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha előszedsz egy Béres Alexandra dvd-t és napi 1-2 órát edzsessz vele, figyelsz arra, h mit eszel, és nem koplalsz, akkor menni fog:) De amiket írtál..tényleg nem elegek.Max bemelegítésnek...

Sok sikert és..erőt:D

2009. aug. 26. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

szerezz pasit, dugj egy héten át minden nap legalább 10X, és lemegy 12kiló. tapasztalat.

13/L

2009. okt. 29. 02:22
 4/4 anonim válasza:
13 éves lány hogy tapasztalja hogy mennyit fogyhat a szextől?? tapasztald inkább a puha ágyadat és huzz aludni mert te neked nagyon nem a szexet kéne tapasztalnod!!!!-.-"
2012. márc. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!