Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzóak a fiúk számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóak a fiúk számára az idősebb nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sok fiatal fiúnak az idősebb csajok jönnek be. De miért?

Sokáig párkapcsolatban életem, ezért fel sem tűnt, hogy mennyit változott körülöttem a világ. Aztán a párkapcsolatomnak vége lett, és belevetettem magam az élet habos oldalába: bulizás, barátnőzés, vásárolgatás, meg minden ami boldoggá tesz. Aztán kis idő elteltével azt vettem észre, hogy a bulikon az idősebb pasik felénk se hederítenek. Viszont a 18-22 év közötti fiúkat alig lehetett megfékezni. Azóta is folyamatosan a fiatalabb fiúk rajonganak körül.

Nem vagyok sem pics@, sem gazdag, és nem is nézek ki a koromnál fiatalabbnak.

Fiúk, meg tudnátok ezt magyarázni? Aki ebben a helyzetben van? Miért vonzódtok az időseb csajokhoz?

Köszönöm!

24/n

ui: nem keresek társat. ;)

2012. febr. 23. 17:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15%
Kérdezd meg őket.
2012. febr. 23. 18:00
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert a fiatal csajok emg a te palijaidra másznak rá, és ők meg nyilávn a fiatalabbat válasszák.

És mivel a fiatalabb fiúk is fiúk, nos, legegyszerűbben úgy tudnám kifejteni, hogy a szükségleteiket valahogyan ki kell elégíteni :D

21F

2012. febr. 23. 18:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Én pl ,a fiatalabbakat szeretem mivel 37 vagyok.:-)
2012. febr. 23. 18:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint nézz végig 18-20 éves csajokon, és meg is kaptad a választ. Bárgyúak és semmi stílusuk (idióta, vagy semmilyen frizura, magassarkú, amiben úgy jár mint egy trampli, formás, de kicsit húsosabb alkatú csajon olyan göncök, amitől hurkásnak néz ki, stb, stb). Ha teszem azt, ugyanolyan fiatalos vagy, és mellé még öltözködni is tudsz, akkor egyszerűen a jobb nőt látják, ennyi. Mellesleg meg az a korosztály nem horgászik, gereblyézik, ergo mennek csajtól csajig, ameddig össze nem jön egy :D.
2012. febr. 23. 18:03
 5/21 A kérdező kommentje:

Második tehát te azt mondod, hogy ezek a pasik "nincs ló, jó a aszamár is" alapon nyomulnak?

Mert én meg azt látom, hogy a 28-30 éves pasik nem igazán akarnak tőlük több évvel fiatalabb csajokkal kavarni, max ami belefér az 1-2 év. Volt barátom is mindig azt mondta rám, hogy nagyon kicsike vagyok még hozzá, pedig csak 4 év volt köztünk.

2012. febr. 23. 18:05
 6/21 A kérdező kommentje:

# 4

Te akkor azt mondod, hogy talán tisztába sincsenek a korral, csak egyszerűen a jobb ízlést keresik? Na meg hogy mindenféleképpen csajozni akarnak?

(mert az igaz, hogy az idősebb pasiknak ez ugye már nem újdonság)

2012. febr. 23. 18:08
 7/21 anonim ***** válasza:

Engem nem vonzanak. Mondjuk nem is vagyok egy nagy partyarc.

21/F

2012. febr. 23. 18:11
 8/21 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én csak próbáltam logikusan reagálni a kérdésedre. Manapság tényleg elég elterjedt, hogy 20-as csajok 30-cas pasikkal kavarnak...

Az, hogy a fiatalabb fiúk mit csinálnak, gőzöm sincs. Én egy olyan srácot nem ismerek akinek idősebb nője lenne. Esetleg max 1 év.

Nekem sem kéne idősemm csaj. 1 nagyon max 2 év különbség talán talán beleférne, de már az is zavarna.

21F

2012. febr. 23. 18:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon más tájegységen lakhatunk utolsó, mert az én környezetemben meg az számít már szenzációnak, ha a pasi tőle 5 évvel fiatalabb csajjal vagy együtt. (pedig ez lenne a normális...csak hát a feje tetejére állt itt minden. :()
2012. febr. 23. 18:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező! :)

Azért, mert egy idősebb nő jobban képbe van magával, tudja mit akar, magabiztos, önbizalma van, tudja mire vágyik, mit tud adni. Mindegy, hogy komoly párkapcsolatról vagy csak szexről van szó. Egy fiatalabb lány pedig nincs tisztában még magával, nincs tisztában azzal, hogy mit akar, nincs annyira kialakulva az értékrendje. Persze kivételek mindig akadnak mindkét csoportban! :)

2012. febr. 23. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!