Ajánlana vki valami jó diétát amivel elkerulhetem a jojo effektust? Mit szatbad ennem?
A jojó-effektus az, amikor egy hibásan kiválasztott diéta következtében visszahízod azt, amit leadtál, vagy sokszor még annál is többet, mint ami a kiinduló súlyod volt.
Ne válassz olyan diétát, ami csodát ígér, hogy pl. két hét alatt lefogysz erőlködés nélkül, ilyen ugyanis nincs. Felejtsd el a különböző kúrákat (pl. káposztaleves), szintúgy a fogyaszteákat, a legtöbbjük vízhajtó hatású (pl. a szűztea) amivel többet ártasz mint használsz. Használj olyan diétát és mozgásformát, ami neked megfelel és követhető, betartható! Kérd ki esetleg dietetikus és edző tanácsát, hogy mi lenne neked a legjobb.
13:02 Hánny kg és hány cm vagy? Hány kg -ról indultál?
Nekem is bejött ez a módszer de utána megálltam a fogyásban. Kb olyan 5kgtól szabadultam meg
a 2. (13:02) válaszoló vagyok.
én 166 cm vagyok és 64-65 kg voltam másfél hónapja. mostmár 59, hetente átlagban 1 kilótól meg szoktam szabadulni. basszus, nem szeretném hogy nekem is megálljon esetleg (még):(
Köszönöm mindenkinek megpróbálok èletmódot váltani.
173cm magas vagyok ès 65kg,ès mèg csak most akarom kezdeni.;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!