Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék 2 hónap alatt 20...

Hogy tudnék 2 hónap alatt 20 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
jelenleg 164 centi magas vagyok és 84 kiló. Voltam endokrin vizsgálaton, ahol azt írták, hogy az izmaim stb súlyát levonva ~ 62 kilónak kellene legyek. 2-3 hónapon lenne erre, tudom nem egészséges, de szeretnék minél hamarabb. A válaszokat előre is köszi
2009. jún. 14. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Ne egyél egész nap, 6 után meg pláne ne, és minden nap vágj eret magadon, és könyörögj egy démonhoz hogy vegye le rólad a 20 kiló zsírt. Így megy a leggyorsabban!
2009. jún. 14. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Kedves első válaszadó!

Mond meg, ha nem akarsz neki normális választ adni, akkor minek írsz bármit? Lehet hogy te nagyon értesz a diétához, de a kérdező, meg nem. Tudod, ezért kérdezte meg! Mert ha olyan profi lenne mint Te, akkor nem kérdezné. Tudod erre van ez az oldal létrehozva, hogy emberek kérdezzenek, és azok a jóindulatúak akik tudják a választ, azok válaszoljanak. Nem kompenzálós, beképzelt, kivagyi, műmájer f@szoknak, hanem kultúrált embereknek (mely kategóriába, Kedves első válaszadó én most épp nem férek bele, mert Neked kell válaszolnom).

2009. jún. 14. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

8 hét, 8-12kiló minusz.

body.builder.hu->edző válaszol->alapismeretek.

2009. jún. 15. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 20 kilót akarok leadni én erre minimum 20 hetet adok magamnak.

Igazából nem diétázni akarok, mert félek, hogy oké, lefogytam és aztán mi lesz? Hanem inkább szeretnék áttérni az egészséges(ebb) táplálkozásra.

Mit is teszek?

Egyrészt elkezdtem mozogni. Azt mondják, hogy az aerob edzés a legjobb. min 60 perc intenzív mozgás max 130-as pulzussal. Én úszok, mert ezt szeretem a legjobban, de a séta, kocogás, bicajozás és hasonlók is tökéletesek erre.

A másik a kaja. Megpróbálok odafigyelni arra, hogy mit eszem.

- fehér kenyér helyett teljes kiörlésű rozs kenyér (de nem kétpofára, max reggelire 1-1 szelet

- húsok csakis fehér. Csirke, pulyka mell és rengeteg hal, főleg tengeri. Azt mondják a makrela és a szardínia a legjobb az omega 3 zsírsavak miatt

- cukor. A fehér kidobva helyette gyümölcsukorral helyettesítek és néha egy kis mézet is megengedek magamnak, ez amúgy jót tesz az emésztésnek. De nem sokat egyikből sem.

- köretnek csakis barna rizs (egész változatosan el lehet készíteni) és saláta, saláta, saláta. Megpróbálom a húst venni kisebb adagnak és nagyobbnak a köretet

- főzeléket nem rántom ( [link]

- tejfől, tejszín szintén tabu. Helyette bejött a kefír, joghurt. Ebből is a lightosabb

- ha mégis lisztre vagy tésztára vágynék (bár megpróbálok az elköv időszakban nem) akkor inkább durum tészta és durum lisztet használni.

Plusz víz, víz, víz. Ez a legnehezebb, de megpróbálok eyg kisebb üvegbe tölteni vízet és azt folyton újra tölteni.

Amúgy ha kell egészséges étrend (fogyós), akkor javaslom még Béres Alexadnra oldalát, ahol minden készen fenn van, receptekkel együtt. [link]

De az előző link (amit fentebb írtam) is nagyon, nagyon, nagyon hasznos diétás valamint egészséges tipekkel, receptekkel teletűzdelve.

Remélem tudtam segíteni. Sok sikert és kitartást!

2009. jún. 15. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2009. jún. 15. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!