Valaki próbálta a joghurt diétát? Igaz hogy 2 hét alatt lehet akár 6 kilót is fogyni vele?
Szia!
Én még nem próbáltam, de jónak tűnik. Bár nem értem, hogy ennyi étel mellé miért kell ennyi joghurt. Ha betartod az alap szabályait a diétának, kevés cukor, teljes kiörlésü kenyér, hal, csirkemell, kevés krumpli stb... már azzal fogysz. Én is most keresek valami fix diétát kezdés képpen, mert ha nem vagyok behatárolva szét csúszok... :) Két hete diétázom, de sajnos a vacsoránál mindig bajban vagyok mert a páromnak főznöm kell és ha már főzök én is abból eszem. Szerintem ragadj ki egy-két "elemet" ebből a diétából és úgy próbáld meg, én is így fogok tenni. :)
Sok sikert!
szerintem az utolsónak van igaza.
Meg tapasztalatból mondom hogy ha valamiből túl sokat kell enni egy diéta miatt az később undorhoz vezet.
Pl csináltam a 90 napost, a végén hányingerem volt a gyümölcstől. Elkellett telnie 2 évnek mire újból ránéztem z almára. Később az abonettel jártam így,és a joghurttal. Most azt eszem amit akarok és inkább a sportra koncentrálok, és mióta nem szabályozom magam minden hülyeséggel azóta nem is kell annyi kaja mert ha szabad akkor az már nem is olyan kívánatos.
"és mióta nem szabályozom magam minden hülyeséggel azóta nem is kell annyi kaja mert ha szabad akkor az már nem is olyan kívánatos."
Alapjáraton azért hízik el valaki mert nem szabályozza mit és menyit eszik, te akkor elég speciális kivétel vagy. Jó a megfogalmazás, (abszolút tudománytalan) hülyeség az összes ilyen médiában keringő rendszer. A falramászom az ilyen "szakértőtől" akik ilyen hülye pontendszereket meg szénhidrát napokat talál ki meg étvágycsökkentéssel foglalkozik. De normál esetben igenis szükség van diétára a fogyáshoz. Csak annak az ésszerűségen és a tudományon kell alapulnia nem a szennylapokon és a népi hiedelmeken.
19:02 nek
pont ez a lényeg mióta nem szabályozom magam ILYEN HÜLYESÉGEKKEL. Tehát nem a szabályozáson a hangsúly hanem a hülyeségeken, hogy most csak almát ehetek, délig csak ezt stb..
Érted már? Szóval nem speciális eset vagyok hanem a hülyeségekkel nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!