Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki próbálta a joghurt...

Valaki próbálta a joghurt diétát? Igaz hogy 2 hét alatt lehet akár 6 kilót is fogyni vele?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 18:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2hét alatt 54000 kalóriányi zsír? Ha mindennap lefutod a maratont lehetséges. De attól hogy egy diétát elneveznek joghurtnak vagy mediterránnak vagy almaecetnek vagy káposztalevesnek még nem lesz gyorsabb a fogyás. Heti 1kiló zsírból már piszok jó, de az utolsó kilókat leadni ennél sokkal lassabb. Ha többet fogysz az csak is víz , izom ,bélsár és hasonló dolgokból adódhat, mint ahogy már előttem írták. Nem bántani akarlak de régen rossz ha ilyen női biszbasz divatdiétaéletmódwelnessmagazin oldalaknak hitelt adsz.
2012. márc. 26. 23:39
 12/19 A kérdező kommentje:
oké
2012. márc. 27. 05:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még nem próbáltam, de jónak tűnik. Bár nem értem, hogy ennyi étel mellé miért kell ennyi joghurt. Ha betartod az alap szabályait a diétának, kevés cukor, teljes kiörlésü kenyér, hal, csirkemell, kevés krumpli stb... már azzal fogysz. Én is most keresek valami fix diétát kezdés képpen, mert ha nem vagyok behatárolva szét csúszok... :) Két hete diétázom, de sajnos a vacsoránál mindig bajban vagyok mert a páromnak főznöm kell és ha már főzök én is abból eszem. Szerintem ragadj ki egy-két "elemet" ebből a diétából és úgy próbáld meg, én is így fogok tenni. :)

Sok sikert!

2012. márc. 27. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem az utolsónak van igaza.

Meg tapasztalatból mondom hogy ha valamiből túl sokat kell enni egy diéta miatt az később undorhoz vezet.

Pl csináltam a 90 napost, a végén hányingerem volt a gyümölcstől. Elkellett telnie 2 évnek mire újból ránéztem z almára. Később az abonettel jártam így,és a joghurttal. Most azt eszem amit akarok és inkább a sportra koncentrálok, és mióta nem szabályozom magam minden hülyeséggel azóta nem is kell annyi kaja mert ha szabad akkor az már nem is olyan kívánatos.

2012. márc. 27. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze koplalj csak, amúgy nézzél meg egy joghurtot hogy milyen jó is a tápanyag összetétele, 15 gramm cukor,1-2 gramm fehérje, egészséghez pont ideális...
2012. márc. 27. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:

"és mióta nem szabályozom magam minden hülyeséggel azóta nem is kell annyi kaja mert ha szabad akkor az már nem is olyan kívánatos."

Alapjáraton azért hízik el valaki mert nem szabályozza mit és menyit eszik, te akkor elég speciális kivétel vagy. Jó a megfogalmazás, (abszolút tudománytalan) hülyeség az összes ilyen médiában keringő rendszer. A falramászom az ilyen "szakértőtől" akik ilyen hülye pontendszereket meg szénhidrát napokat talál ki meg étvágycsökkentéssel foglalkozik. De normál esetben igenis szükség van diétára a fogyáshoz. Csak annak az ésszerűségen és a tudományon kell alapulnia nem a szennylapokon és a népi hiedelmeken.

2012. márc. 27. 19:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Kiragadtam a diétâból dolgokat, bár az uzsonna az sosem sikerül, de úgy érzem jó lesz így is. :)
2012. márc. 27. 20:18
 18/19 anonim ***** válasza:

19:02 nek

pont ez a lényeg mióta nem szabályozom magam ILYEN HÜLYESÉGEKKEL. Tehát nem a szabályozáson a hangsúly hanem a hülyeségeken, hogy most csak almát ehetek, délig csak ezt stb..

Érted már? Szóval nem speciális eset vagyok hanem a hülyeségekkel nem foglalkozom.

2012. márc. 31. 12:12
 19/19 anonim válasza:
szia! a sok okos komment után nem is merek irni... én csinálom ezt a jogurt diétát de csak mert nagyon szeretem a jogurtot. ki lehet birni, az hogy te fogysz tőle 4-5 kg max!! az csak az miatt van hogy kiürülnek a belek,egyébként a fölösleg megmarad. mozgás többet segit az alakformáláson. ugy tervezem ha sikerül betartani a két hetet, utána jelentős váltás lesz az étlapon :) lekerülnek a húsok,és több sali marad :P ebben segit nekem,az elhatározásban, és a változtatásban,mert ezután már csak könnyebb lehet :D de a válasz a kérdésedre: nem fogsz tőle 2 hét alatt 6kilót fogyni! Üdv :)
2013. márc. 8. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!