Futhatok 97 kilosan? Nem fog tonkre menni a terde. , bokam?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 15:18
1/4 anonim válasza:
Nem igazán ajánlom, a futás haladó gyakorlat, hiába gondolja a sok fogyatékos hogy nem, tempós séta,lépcsőző gép,szobabringa,elipszis trainer ezeket nyomasd, ha lejjebb megy a súlyod akkor lehet vele próbálkozni:) Zsírvesztésre pedig jobb is az aerob edzés
2/4 anonim válasza:
110 felett is futok és rendesen bírom a tempót :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább úszni jársz, az nem terheli annyira az ízületeket. És nem mellesleg az formál a legjobban. :)
(Egy baj van vele: nagyon macerás. :s)
4/4 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom, hány centi vagy, mert nem mindegy. Én 180 cm vagyok (nő) és 97 kg-val kezdtem futni, persze csak olyan tempóval, ahogy bírtam. De ha Te 160 cm vagy, akkor inkább ne, vagy úgy, hogy tényleg nagyon figyelsz a tested jelzéseire. Ha elkezd fájni a térded, azonnal hagyd abba és sétálj gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!