Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikortól indul meg a fogyás?

Mikortól indul meg a fogyás?

Figyelt kérdés
Két napja kezdtem el fogyózni. Nem eszem kenyeret, csokit, semmilyen édességet. Sok gyümi, zöldség, natúr dolgok, mint zöldségleves csirkemell zöldségekkel. Sok folyadék, csalántea. Jó ez így, lehet fogyni ezzel az étrenddel? Természetesen tornázok is heti két nap, meg futni fogok a mai naptól. Mikortól indul el a fogyás?
2009. jún. 14. 17:04
 1/2 Krisz85 ***** válasza:
100%

Látszik türelmetlen vagy, de ez nem akkora baj.

Ezzel az étrenddel akkor lehet, ha rendszeresen mozogsz mellette úgy, hogy nem edzed túl magad, és számolog a tápanyagokat grammra pontosan kimérve, a megfelelő arányokat betartva, amiket nem soronélk most fel, már sokszor leírtam itt.

A fogyás üteme olyan két hét után indul be, ha addig nem történik drasztikus anyagcserelassúlás a tápanyagmegvonás következtében, de ha naponta 5x eszel legalább, és kimérten, akkor ez nem fordulhat elő, pláne ha még sportolsz is mellette. Az első két hétben a súlyvesztés legnagyobb hányadát a bőr alóli víz, és az izmokban az izomglikogén kiürülése okozza, ami teljesen természetes folyamat. Türelem kell hozzá, legalább kétszer annyi idő, mint amennyi idő alatt feljött a zsír. Legalább.

2009. jún. 14. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem jó, egyél napi 5X-i elosztásban, sokszor keveset, sok teljes kiőrlésű dolgokat is.

Bakonyi kenyeret ehetsz, vagy teljes kiőrlésűt.

Sz-tem kb. 2 hét, mire elindul, de lassú víz, partot mos!!

Sok kitartást!

2009. jún. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!