Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van-e olyan fogyókúra ahol...

Van-e olyan fogyókúra ahol mindent lehet enni? Megvonást nem bírom sajnos, imádok enni.

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Norbi update-jében midnent lehet csak nem mindegy mikor...

Amúgy én dokitól hallottam,hogy egy diéta sem tartós az egyetlen ami ok,az a kalórai csökkentéses...érdekes

2009. jún. 14. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Logikai ellentmondásban vagy kedves kérdező. Mindent sosem lehet enni, hiszen negatív energiabevitelt kell elérned ahhoz, hogy fogyjál. Habár ha el tudsz lenni egy nap egy tál somlóival, akkor meglehet!
2009. jún. 14. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

"Amúgy én dokitól hallottam,hogy egy diéta sem tartós"

Ez így van! Ha diéta után visszatérsz ugyanarra a sz@rra amitől elhíztál persze hogy visszajönnek a kilók.

2009. jún. 14. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem a Testkontroll nevű diétával fogyott le, 2 hónap alatt 8kilót (szerintem nem drasztikus, mégis eredmény). Igaz, ezzel délelőtt csak gyümölcsöt ehetett, de láttam óriási tál zöldséges rizs, sőt még sültkrumpli társaságában is. Ő is szeret enni, szóval tényleg ne csekély adagot képzelj el! :)

Jó-jó, biztos sok hozzáértő van, aki szerint xy diéta nem egészséges, biztos ez sem az, de ha fogyni kell, akkor én biztos ezt választanám elsőnek.

Javaslom még, hogy ne egy internetes összefoglalóból tudd meg a diéta lényegét, hanem vedd meg vagy kölcsönözd ki a könyvet.

2009. jún. 14. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

lehet mindent enni, csak akkor nagyon sokat kell sportolni.

az ilyen mindenféle csodadiétáknak, hogy akármit ehetsz üldögélsz egész nap, és lemmennek a kilók. Egyszerű törvény, hogy ha több kalóriát égetsz, mint amennyit eszel, akkor fogysz, ha fordítva akkor hízol

2009. jún. 14. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
* nem szabad hinni
2009. jún. 14. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A Testkontroll tényleg nagyon jó módszer, én is csak ajánlani tudom!!!

Nagyon jó még mellé az étvágycsökkentő por, ami zsírégetőt is tartalmaz, ezzel 1-2 főétkezést lehet pótolni éhezés nélkül, ráadásul fogyasztó hatása is van!

(Különböző vitaminokat is tartalmaz, pótolva a fogyókúrával kieső vitaminokat.)

Én ezt iszom most, nagyon fincsi és 4-5 órán át egyáltalán nem vagyok tőle éhes : [link]

Csökkenti az édesség utáni vágyat is (nekem a cseresznye-joghurt és a fahéjas alma ízű jött be).

Ezzel kiegészítve a fogyókúrádat nem kell szenvedned az éhségtől és megvonási érzésed sem lesz!!! :D

Gondolj csak bele : 1 adag (2 evőkanálnyi) étvágycsökkentő por csak 82 kalória!!!

2009. jún. 14. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akaraterőt ismered? Na, mielőtt ráesnél a csokitortára kérdezd meg magadtól hogy mit szeretél jobban: megenni azt vagy lefogyni... És ha még mindig meg akarod enni, akkor egyed, ha nem, akkor gratulálok.
2009. jún. 14. 18:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, isteniek vagytok. Azért azt hozzáteszem hogy nem a 150 kilómból akarok leadni, és nem falom a csokitortát. :)

Jelenleg 75 kg vagyok a 165 cm-hez, 15-öt szeretnék leadni, de ha már 10 lemegy boldog leszek.

A megvonást úgy értettem hogy nem édességet akarok enni agyba-főbe. Csak annyi hogy ne a zöldségekről meg az ilyen madárkajákról szóljon a fogyókúra, hanem normális kajákról. De azért köszi :)

2009. jún. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!