Ha 3 napig korlátlanul eszek mindent ( lisztes, cukros ételeket, sütit, csokit stb), akkor?
Ha 3 napig korlátlanul eszek mindent ( lisztes,cukros ételeket, sütit,csokit stb), de utána 4 napig diétásan (1200 kcal) étkezem, akkor a 4 nap elég arra, hogy kiürüljön a 3 napos szemét és ismét a súlyomnál legyek?? Tehát, lehetne így súlyt tartani?
természetesen edzek is minden nap minimum fél órát, de többet is!
A lisztes étel nem szemét, már elnézést. Nem fogyókúrás, de ne is nevezzük szemétnek. Évezredek óta lisztből készül az áldott kenyér, a mindennapi kenyerünk, amelyért illik hálát adni, és nem illik kidobni. Az ember alapvető tápláléka, ami nélkül nem lenne emberiség. Nem ám az Abonett az alapvető táplálékunk, nem azt mondjuk, hogy "mindennapi Abonettünk", hanem a mindennapi kenyerünk.
A témához továbbiakban nem értek, de ez nagyon szúrta a szememet.
Valóban nem szemét a lisztes kaja, az is kell a szervezetnek. Igazából bármit lehet enni, a lényeg, hogy az egészségesebb ételek legyenek túlsúlyban, és a kenyér is egészséges, ha mértékkel! eszed.
Nekem más a véleményem a csalásról is. Diéta közben is lehet enni néha cukros/lisztes dolgot, mondjuk egy héten egyszer. Ha teljesen megvonsz magadtól valamit előbb-utóbb nem fogod bírni és lesz olyan étkezésed, rosszabb esetben napod, amikor korlátlanul megeszel mindent mértéktelenül, mert már annyira kívánni fogod.
Ezért jobb ha nagyon kívánod pl. a csokit akkor egy héten egyszer megeszel belőle 2 kockát.
A kérdésre válaszolva, ez így nem tenne jót az egészségednek és szerintem a súlytartáshoz sem jó. Inkább egyél nyugodtan amit megkívánsz de kevesebbet, és mozogj.
Én sem neveznék semmilyen kaját sem szemétnek még a joghurtokat és egyéb tejes desszerteket sem pedig azok aztán tele vannak aromákkal, tartósítószerrel, színezékekkel, stb.
basszus így fennakadni egy szón. BOCSÁNAT akkor kijavítom. szemét helyett: egészségre nézve nem túl kedvező étel...
De ha odafigyeltetek volna, úgy írtam egész mondatban, hogy "kiürüljön a 3 napos szemét" - Tehát a Sz*r, ha nektek így jobban tetszik.
Azért valaki aki hozzáértő és nem csak kötözködni jön ide, válaszolhatna is a kérdésemre :)
Jól van, írjatok akkor ódát az életadó szent liszthez, csak ne fogyi rovatban, köszike.
Amúgy pedig ha három nap zabálsz, de utána egy meghatározott étrendet követsz folyamatosan, illetve edzel, akkor még azt mondom rendben van, havonta egy alkalommal oké. De a négy nap az nudli... Mondom ezt úgy, hogy annak idején pont ezt csináltam... 5 napig rendesen ettem, hétvégén habzsi-dőzsi. Két hónap alatt felszedtem szépen lassan 3 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!