Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a mai napom nagyon sok...

Ez a mai napom nagyon sok volt/lesz?!

Figyelt kérdés

Reggelire ettem egy 7,5dkg-os fehér kenyeret.[sajnos más épp nemvolt itthon.:( ] + 20dkg csirkemellsonkát 10dkg kígyóuborkával..Valamint ittam 2dl kakaót

Ebédre egy fél adag tésztát fogok enni,egy kis pörkölttel.

Vacsorára pedig 1 joghurtot fogok enni.Esetleg még beiktatok valami gyümölcsöt..Napi 2-3 l vizet szoktam fogyasztani.

Ezenkívűl gyalogoltam nagy tempóban 1órát,futni nem tudok futni,mert több mint 30kg feleslegem van .165 cm és 85 kg vagyok

2012. márc. 24. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem sok, viszont szar minőségű kaja.

Kenyér, pöri, estére meg semmi, szervezet átkapcsol koplaló üzemmódba és raktároz. Ez így nem jó.

Tészta helyett főzhetnél rizst. Reggelire mehetne a joghurt, mondjuk zabbal. Estére tenném a csirkemell sonkát egy könnyű salátával, főtt tojással.

Futást felejtsd el, elsőre tökéletes a gyaloglás.

2012. márc. 24. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,legközelebb akkor így teszem.
2012. márc. 24. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Naponta 5ször kéne enni keveset... azt nem mondanám, hogy ez sok, de nem egy fogyókúrás étrend.
2012. márc. 24. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Van 1 rossz hírem ha ilyen a diétás étrended SOHA nem fogsz lefogyni normálisan bodybuilder.hu/ alapismeretek csak mert nincs kedvem 20. alkalommal leírni az ott leírtakat...
2012. márc. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!