Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van-e hizlaló szer?

Van-e hizlaló szer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy vajon van-e olyan szer, amitől feltudnák szedni pár kilót?! Ugyanis salyos olyan cingár legény típusú vagyok. De sajnos az étvágyam nem valami nagy.

(17/f)

2012. márc. 23. 21:18
1 2
 11/15 °:Amigo:° ***** válasza:

Te most komolyan zsírt akarsz felszedni magadra ?

Te szerinted az esztétikus ? :-o

Nem inkább izmosodni kéne?

Edzeni ki fog ? :-)))

Szedj 50-60 mcg.-ot mindegyik B vitaminból.

2012. márc. 24. 00:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Kondiba járok heti 2-3 alkalommal.... De idegesít, hogy "cingár" vagyok.
2012. márc. 24. 13:40
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a vékony pasik szexik ;)
2012. márc. 24. 21:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókot.... :) de engem zavar cingárság.... :/
2012. márc. 30. 19:09
 15/15 anonim válasza:

Jajj..., felejtsük már el ezt a "menyjél sportolni látszódni fog" baromságokat.

Cingár vékony testről van szó, nem egy építő jellegű alakra. Maximum szálkásodni fog, de a mérleg többet nem fog mutatni az a +1-2 kiló meg senkin nem látszik meg. Igen is előbbb kell rengeteg "fedezék" amiből tud dolgozni. Tehát egy totál lemerült, vékony testet TILOS megeröltetni és mély vízbe dobni hogy na menyjél ússzál. Mert úgyis kifárad és nem fog többet felvenni a szervezete mint amennyit felhasznált. Szóval maximum egészséges a sport de nem hasznos ha hízni akarsz.

Ha pár kg-ot fel szeretnél szedni és az alkatod nem olyan, van egy rossz hírem. Bármit megehetsz, nem fogsz meghízni sajnos. Egyszerűen kiszar-od, a plusz energiát amit sportal tevékenykedsz meg hővé fogja alakítani a tested. Ennyi.

2016. márc. 21. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!