Van-e hizlaló szer?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vajon van-e olyan szer, amitől feltudnák szedni pár kilót?! Ugyanis salyos olyan cingár legény típusú vagyok. De sajnos az étvágyam nem valami nagy.
(17/f)
:))
Szerintem, ugye amiért nincs elég étvágyad, a gyomrod is összeszűkült már, és ezért nem vagy éhes. De ha megpróbálod azt, hogy naponta többször is eszel.(min.5x)de inkább többször is, és akkor talán kicsit kitágul a gyomrod, és máris jobb lenne az étvágyad is!:)
abált szalonna.
sok kenyérrel.
este 10 után...
Próbáltam...egész téli szünetben +egy hétig....
Nem sok változás. :/
A savanyú, ecetes, citromos dolgok gyomorsavat csinálnak, az adja az éhség érzetét. Ha esetleg pár napig, max. egy hétig megpróbálod, hogy evés előtt egy szelet cukrozott citromot megeszel, meghozza az étvágyat. De lehet, hogy elég, ha egy szem paradicsomot eszel, az is adhat éhség érzetet.
No akkor, ha más nincs: egy jó nagy szelet puha kenyér megkenve finom kacsa-zsírral, beborítva paradicsom-karikákkal és zöldpaprikával. Ebből 2 szeletet bevágol, garantálom, hogy már pár hét után mutatkozni fog kg-ban is az eredmény.
annak semmi értelme,ha felzsírosodsz.
tömegnövelő étrendnek nevezik amit keresel.
guglizz rá.
az edzés meg majd meghozza az étvágyad.
egyébként meg hízni ugyanúgy érdemes,mint diétázni csak fordítva.
kéthetente növeled a kalória bevitelt napi 2-300 kalóriával.
vagyis szoktatod magad hozzá,hogy rendszeren és többet egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!