Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van-e hizlaló szer?

Van-e hizlaló szer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy vajon van-e olyan szer, amitől feltudnák szedni pár kilót?! Ugyanis salyos olyan cingár legény típusú vagyok. De sajnos az étvágyam nem valami nagy.

(17/f)

2012. márc. 23. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
valami étvágy javítót kéne szedned olyanok léteznek. próbálj mellé mindig magas kalória tartalmú ételeket enni.
2012. márc. 23. 21:21
 2/15 anonim válasza:
Egyél sok csokit!!:)))
2012. márc. 23. 21:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez a csokis rész megfontolandó.... :D de itt az étvágyammal vana gond...talán :)
2012. márc. 23. 21:25
 4/15 anonim válasza:

:))

Szerintem, ugye amiért nincs elég étvágyad, a gyomrod is összeszűkült már, és ezért nem vagy éhes. De ha megpróbálod azt, hogy naponta többször is eszel.(min.5x)de inkább többször is, és akkor talán kicsit kitágul a gyomrod, és máris jobb lenne az étvágyad is!:)

2012. márc. 23. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

abált szalonna.

sok kenyérrel.

este 10 után...

2012. márc. 23. 21:37
 6/15 A kérdező kommentje:

Próbáltam...egész téli szünetben +egy hétig....

Nem sok változás. :/

2012. márc. 23. 21:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Am...lehet, hogy ez a napi több étkezés bejönne...csak az a helyzet, hogy kolis vagyok.... az meg nem a legjobb helyzet... :|
2012. márc. 23. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:

A savanyú, ecetes, citromos dolgok gyomorsavat csinálnak, az adja az éhség érzetét. Ha esetleg pár napig, max. egy hétig megpróbálod, hogy evés előtt egy szelet cukrozott citromot megeszel, meghozza az étvágyat. De lehet, hogy elég, ha egy szem paradicsomot eszel, az is adhat éhség érzetet.

No akkor, ha más nincs: egy jó nagy szelet puha kenyér megkenve finom kacsa-zsírral, beborítva paradicsom-karikákkal és zöldpaprikával. Ebből 2 szeletet bevágol, garantálom, hogy már pár hét után mutatkozni fog kg-ban is az eredmény.

2012. márc. 23. 21:44
 9/15 A kérdező kommentje:
És valami gyógyeres valamiről nem tud valaki? (Am. köszönöm az eddigi válaszokat) :D
2012. márc. 23. 21:47
 10/15 anonim ***** válasza:

annak semmi értelme,ha felzsírosodsz.

tömegnövelő étrendnek nevezik amit keresel.

guglizz rá.

az edzés meg majd meghozza az étvágyad.

egyébként meg hízni ugyanúgy érdemes,mint diétázni csak fordítva.

kéthetente növeled a kalória bevitelt napi 2-300 kalóriával.

vagyis szoktatod magad hozzá,hogy rendszeren és többet egyél.

2012. márc. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!