Vannak olyan napjaid, amikor mindent összezabálsz? Ha igen, ilyenkor kb. mennyit és miket eszel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 23:42
1/7 anonim válasza:
Mindent amit találok,minden mennyiségben.DE ez nem sokszor van.
2/7 anonim válasza:
reggelire 4 szendvics, utána ha kívánom valami gyümi, ebédre kb 2 személyre elegendő rántotthús rizzsel,valami édesség, vacsira gyros, utána megint édesség ( mondjuk 3-4 sor milka)
4/7 anonim válasza:
Igen,de csak akkor,ha menstruáció előtt vagyok,aq tegnapi nap is egy ilyen volt.......mennyit?hát.........erre nem tudnék válaszolni.......
5/7 anonim válasza:
Nekem is, menzi előtti pár napban. Azért igyekszem ilyenkor is odafigyelni, már amennyire lehet. Pl a nap bármelyik szakaszában egy kis update1 csoki (3-6 kocka), akár este is. Vagy tegnap este a 3 kocka csoki után még egy kis marék sajtostallér is lecsúszott.
6/7 anonim válasza:
Az elmúlt 3 hónapban, mióta ésszel diétázom nem pedig koplalok, nincsenek falás rohamaim. Szóval nálam a bűnözés pár gombóc fagyi, egy harapás a párom csokijából stb...
7/7 anonim válasza:
Nekem volt szobatársam állította, hogy a menzesze alatt bármit és bármennyit megehet. Ekkor jöttek a mekis kuponok egy helyben való felzabálásai (mármint nem a papíré :D), úgy, hogy már rosszul volt tőle. Hát mondanom sem kell, de bizony, hogy meglátszott :D
Régen nekem is volt olyan, h egyszerűen bármit ettem, még éhes voltam, de szerintem azért is volt, mert tág volt a gyomrom. Volt h megettem egyedül egy 32cm-es pizzát+sültkrumpli+palacsinta. Ettől még ne érezd magad jobban, hogy más miket volt képes megenni. :D Fogyókúra alatt nincs egész napos félrezabálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!