Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a leghatásosabb ilyenkor?

Mi a leghatásosabb ilyenkor?

Figyelt kérdés
165cm és 58kg vagyok. Sajnos télen felszedtem 4-5kg és most minél hamarabb meg akarok szabadulni tőle, olyan 50-51kg szeretnék lenni. Has,csípő,comb és far környékekről szeretnék lefogyni. Milyen tornát ajánlanátok rá ami a leghatásosabb ? Esetleg videót is küldhettek. Ha vannak tapasztalatok akkor szívesen elolvasnám hogy kb hány hónap alatt és milyen módszerrel tudtatok lefogyni. Előre is köszi a válaszokat.
2012. márc. 13. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egészségesen csinálod, akkor havi 4 kilót fogsz fogyni, és teljesen mindegy hogy mit mozogsz, de heti 4x tedd, és minimum 40 perces legyen. És ne torna legyen, mármint ne csak, hanem intenzív legyen, mint futás, úszás.

Ja és gratulálok, amiért nem 70 kilósan döbbentél rá, hogy lassan fogyózni kéne, mert sokan 4-5kilóval nem törődnek, és ekkor jön az elhízás, szóval gratulálok:]

2012. márc. 13. 12:58
 2/5 csajszi124 válasza:
Rubint Réka! Bármelyik dvd-je, és fel van osztva, szóval ha akarod csak hasra, combra csinálod pl :)
2012. márc. 13. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is kb. ilyen voltam, mikor neki kezdtem. :)

Én leginkább rengeteget sétáltam, meg úszni jártam. (De azt csak nyáron, mert bevallom, hogy télen az nagyon macerás, a sok cuccal, meg hogy nehogy picit is vizes maradjon a haj...)

Mondjuk, mivel intenzív sportot nem végeztem, így viszonylag hosszú idő volt, de sikerült lefogyni.

Persze az étkezésnél is odafigyeltem a mennyiségre.

Neked is biztosan menni fog, ez egyáltalán nem nagy túlsúly. :)

2012. márc. 13. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább kardió edzést választanék a helyedben először.(Futás, úszás, lépcsőzés, ellipszis tréner) Én is ünnepek alatt felszedtem 5 kg-t, de januárban már nekiugrottam, hogy ledobjam, sikerült is februárra. Étrendre figyeltem és sokat futottam (naponta 5 km), ezzel lementem a kívánt súlyomra és onnantól párosítottam erősítő edzéssel a kardiót.
2012. márc. 13. 13:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Megfogadom a tanácsaitokat és bízom benne hogy nekem is sikerül 1-2 hónap alatt leadni azt a felesleget. Még annyit szeretnék hogy miután lefogytatok azután is folytattátok a tornákat ?
2012. márc. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!