Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy fogyni, hogy...

Hogy lehet úgy fogyni, hogy nem nagyon tudok sportolni?

Figyelt kérdés
13/L vagyok, 165 cm és 65 kg. Sajnos csak heti 1 órát tudok sportolni, és az se annyira megerőltető :/ Persze nem éheztetni akarom magam, inkább egészségesebben étkezni, de ez se mindig sikerül a suliban. (mivel ha 3-kor érek haza, közben különóráim vannak stb.)
2012. márc. 22. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy hetente 3x nem bírnál kimenni futni fél órát. 13 éves vagy, én munka és gyerekek mellett minden nap futok.
2012. márc. 22. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs, de 13 évesen ne mondd, h heti egy órát tudsz csak a mozgásnak szentelni...

Lehet, h hetente egyszer van tesióra, de a saját emlékeim alapján az inkább bohóckodás volt, mintsem sport.

Itt a jó idő, tessék elmenni biciklizni, futni, görkorizni! Ha van uszoda a környéken, az is nagyon jó alternatíva, a diák jegyek általában nem túl drágák. Ha az iskolában van valamiféle sportkör, vagy edzés, oda is el lehet járni, gondolom ezekért sem kell hihetetlen összegeket fizetni.

Mások család, munka, és sok minden más mellett meg tudják oldani, h napi egy órát mozogjanak, sztem neked is menni fog!

2012. márc. 23. 00:05
 3/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, én úgy oldom meg h suli mellett napi szinten megyek nagymamám után a kórházba, negyed6kor érek haza van h utána megyek matektanárhoz és matektanár után futni, hazaérek és még tanulok mert idén meg érettségizek..
2012. márc. 23. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:
13 évesen nem hiszem el, hogy nincs ennyi szabadidőd, én család + főiskola + munka mellett tudok rá időt szakítani, bár fel kell áldozni néhány dolgot, de hát istenem, valamit valamiért.
2012. márc. 23. 08:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...

Azért nem kell rögtön beoltani, mert futnom orvosi okokból nem szabad. Az úszást nem nagyon tudom megoldani, mert messze van csak uszoda, és tényleg nincs időm begürizni a városba. A görkori mondjuk jó ötlet, az használ?

Egyébként meg igen, ez van, 13 éves vagyok és alig van időm.

2012. márc. 23. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor maradj dagadt. Pá.
2012. márc. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!