Hogy lehet úgy fogyni, hogy nem nagyon tudok sportolni?
Bocs, de 13 évesen ne mondd, h heti egy órát tudsz csak a mozgásnak szentelni...
Lehet, h hetente egyszer van tesióra, de a saját emlékeim alapján az inkább bohóckodás volt, mintsem sport.
Itt a jó idő, tessék elmenni biciklizni, futni, görkorizni! Ha van uszoda a környéken, az is nagyon jó alternatíva, a diák jegyek általában nem túl drágák. Ha az iskolában van valamiféle sportkör, vagy edzés, oda is el lehet járni, gondolom ezekért sem kell hihetetlen összegeket fizetni.
Mások család, munka, és sok minden más mellett meg tudják oldani, h napi egy órát mozogjanak, sztem neked is menni fog!
Köszi a válaszokat...
Azért nem kell rögtön beoltani, mert futnom orvosi okokból nem szabad. Az úszást nem nagyon tudom megoldani, mert messze van csak uszoda, és tényleg nincs időm begürizni a városba. A görkori mondjuk jó ötlet, az használ?
Egyébként meg igen, ez van, 13 éves vagyok és alig van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!