Így fogok fogyni? (napi 1 óra futás, értend, többi lent)
Ezen a héten kezdtem el mozogni, naponta 1 órát töltök el kint, futok. Kimegyek, bemelegítek, elsétálok 100m távolságra, onnan visszafutok a kezdőpontig. Ezt megcsinálom addig ameddig bírom, kb. 6 alkalommal és a végén végigfutom a távot ami rendelkezésemre áll, 300m, de lassabban.
Reggelire tízórais szendvicset eszek, zsemle, szelet sonka, uborka. Ebéd : egy tányér leves. Vacsora, szigorúan 6 órakor, valami laktatóbb, 10-kor lefekszem.
Jelenleg 16 éves vagyok, 56 kg és 163cm magas. A hasam nagy, emiatt kezdtem ebbe bele, laposat akarok.
Szeretnék még plusz tanácsokat vagy jobb edzéstervet. Köszönöm! :) (kitartó vagyok)
Csak arra figyelj hogy ebéd után n egyél szénhidrátot.Viszont reggelire egyél nyugodtan amennyit tudsz.És akkor egyre csökkented.
Reggelire mint egy királynő
Ebédre mint egy közember
Vacsorára mint egy koldus.
Biztos ismered ezt :)
Ezzel az étrenddel nem fogsz fogyni:) egyáltalán nem:)
a futás legyen 2-5km naponta!
felejtsd el a fehér lisztet,ésa cukrot:)
se zsemle se semmi ilyesmi:)helyette:
rozskenyér,pulykasonka,zöldségek,sovány túró
tizórai:gyümölcs(narancs v alma v eper v grapefruit)
ebéd: leves mehet,de tészta nélkül,és csirke rizzsel!!!!
uzsonna:puffasztott rizs vagy egy alma
vacsora: saláta csirkével
semmi cukor,se üditő.
ha ezt betartod,1hnap alatt simán megvan,úgy,hogy vissza se jön.
ja,és ha 10kor fekszel nem eehetsz laktatót 6órakor!!!!!!!!!!!!!4órával alvás előtt hova?????????
gondolom suliba jársz...
reggeli: 8kor
tizórai 11kor
ebéd 1-2kor
uzsi 4-5kor
vacsora legkésőbb 7kor
ÉS A LEGKIADÓSABB ÉTKEZÉS MELY AZ EBÉD AZ CSAK CSIRKE,RIZS,ZÖLDSÉG LEGYEN....
:)sok sikert..ja,és maximum 4-5kilót fogyj. ne többet!
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettetek! Szerencsére eltökélt vagyok.
5 kilónál én sem gondoltam többet. Eredetileg nem a kilóimmal van a bajom, hanem a pocimmal meg a lábaimmal, inkább külsőre fogok menni, mérlegre maximum hetente egyszer fogok állni.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!