Ha valaki egy nap megeszik ennyit?
Ha megeszek egy nap 4000-4500 kcalt abból mennyit raktározhat el a testem? 2000, 2500-at?
Nagyon sokat ettem, ilyet többet nem csinálok:( Mind a szemét kajákból, sütik, mekis kaja, fagyi uhh, belegondolni is rossz.
Igyekszem kikerülni a cukrot, heti 2-3szor mozgok, amennyi időm van. Csak ásványvizet és cukormentes teát iszom. Barnarizst, sovány húst, zöldköretet, heti 1szer főtt krumplit olaj nélkül, diót, natúr mogyit, rengeteg gyümit és zöldséget, sovány túrót, kefirt, natúrjoghurtot eszem, heti 1szer egy pici mézt is. Barnakenyeres szendvicset viszek suliba, zöldséggel, és sovány felvágottal. Tojást, halat is eszem. Este már semmi ch nem megy a zöldségen kivül a szervezetembe.
Eddig lement -6 - 6,5 kg (tisztában vagyok vele hogy ennek egy része csak víz és béltartalom) de tovább akarom folytatni a fogyimat nem akarok megállni, csak látogatóba jöttek hozzánk, és elszaladt velem a ló...
25-50 dkg???? Szórakozol? Mire felkelsz egy hájad zsírláda leszel 4500 kcal-tól!!! hogy ehettél ennyit? egy hét alatt eszem ilyen mennyiséget! szánalmas vagy. minek fogyózol te????
Komolyrrdítva a szót. Nem mindegy? ha fél kiló fel is jött (ami nem valószínű) mi van? 3 nappal késöbb éred el a kívánt súlyod? számít ez? Nem. Holnaptól folytasd a diétád, és néha igenis be kell iktatni egy egy lazulós kajás napot. jó nem kell megenni 4500 kalóriát de 2000-2500-at nyugodtan. havi 2-3 alkalommal. Így a szervezeted nem szokik el nagyon ezektől a kajáktól :)) sok sikert. ha gondolod szívesen segítek. írj privit ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!