Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi baj a barátnőmmel? :S

Bebibogyo2012 kérdése:

Mi baj a barátnőmmel? :S

Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan hangoztatta hogy nincs megelégedve az alakjával. Mikor összejöttünk akkor is tetszett, de akkor mondta hogy van rajta 3-4 kg felesleg. Azt leadta de még most is szeretne fogyni. Én szépnek találom, mitöbb gyönyörűnek, nem tudok más lányra nézni, nekem ő a tökéletes.Van hogy kiborul ha valaki akár poénból is beszól az alakjára, nem szeretném hogy fogyjon, mondtam is neki, de ő hajtogatja hogy nem érzi jól magát. Nem értem miért csinálja:/ Most 166 cm, 54-55 kg.

2012. márc. 20. 18:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ő volt nagyon vékony, és megvannak még azok a ruhái, akarja hogy jó legyen rá, és most megint nem akar enni:( nem tudtok valami egészséges fogyókúrát, vagyis na tudom hogy ilyen nincs, de nem értek ezekhez és segíteni akarok neki:( ha fogy legalább egészségesen tegye:(
2012. márc. 27. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!