Mit csináljak a barátnőmmel? Még tovább akar fogyni!
Figyelt kérdés
bebeszélte magának h ő modell lesz, ezért a 175 cm-hez 50 kg-ra fogyott és még akar fogyni. Már így is kilátszanak a csontjai, és mindenki mondja neki h milyen sovány. Mit mondjak még neki hogy végre abbahagyja ezt a baromságot?2009. szept. 29. 17:04
1/8 anonim válasza:
pl "Nem fogsz így tetszeni nekem..."
Esetleg bejöhet!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szoros a barátságotok,hisz azt sem tudjuk fiú vagy vagy lány,de én biztos hogy feltenném neki a kérdést Én vagy a további fogyás.De ha megoldható orvoshoz kéne inkább vinni,mert ez nem egészséges.
3/8 A kérdező kommentje:
bocsi, elfelejtettem írni, lány vagyok
2009. szept. 29. 17:35
4/8 anonim válasza:
Akkor a választási lehetőség nem jó.Mi lenne ha beszélnél a szüleivel,lehet hogy megharagudna rád,de legalább nem betegedne meg,mert így közel áll hozzá.
5/8 anonim válasza:
Én első lépésben arról kérdezném meg, hogy mégis hogyan fogy? Napi 2 ropival meg zero kólával, vagy legalább gyümölccsel, zöldséggel, és fehérjedús ételekkel? És mi a célja? Még 2-3 kg vagy ennél több? Hány centit szeretne még fogyni csípőből és derékból? Mutasson neked képeket az ideáljáról! Egy természetesen nagyon modellt, vagy egy rezgő csontú lányt mutat? Ha EZEK nincsenek rendben, akkor beszélj vele, de ne vitatkozz!
6/8 anonim válasza:
Előzőhöz annyit tennék még hozzá, hogy ha 175 cm-hez 50 kg-ról fogyni akar, az egészséges ételekkel is egészségtelen, valszeg anorexia. Esetleg megkérdezhetnéd, van-e még rendesen menzesze: ha nincs akkor az egy elég markáns jel arra hogy ez így nagyon nincs rendben, ezt érdemes hangsúlyozni. Mással is rémisztgetheted, de ez szokott lenni az első jel (persze embertől függ), egyebeket találsz ha rákeresel anorexiára.
7/8 A kérdező kommentje:
úristen! Akkor most anorexiás? Mert mondta h egy jó ideje nem jött meg neki :O Akkor ha még valami utalást tesz rá hogy fogyni akar v hasonlók, rögtön megmondom neki
2009. szept. 29. 21:06
8/8 anonim válasza:
és ha egy-egy étkezés után hosszab időkre eltűnik a wc-be még nagyobb a baj :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!