Mi baj a barátnőmmel? :S
A nők/lányok 90% nincs megelégedve magával.
Szerintem is hanyagold a témát. Bókolj neki, max ha fogyózni szeretne, akkor inkább mondd hogy tornázzon, mert amúgy kilóban szerintem teljesen normális. A sport/torna viszont szépen formál, erősít (testileg-lelkileg is).
azért nem egy deszka a csaj,jogosan gondolkodhat sztem mozgással telibb életmódon , tesóm (csaj) 170 centi tájt van és ő is ennyi,egyáltalán nem lácik se vékonynak se kövérnek (nekem szimpibb volt az alakja mondjuk mikor 50 tájt volt)
am ha teljesen tökéletes és szimetrikus lenne a csajon minden akkoris rinyálna. sztem inkább csak a bizalmát várja hogy megerősitsd. ha kell egy nap 12301230 x el kel mondani hogy "jóóóóóóóóóvagyiiigy"-_-...
Egyik válaszoló vagyok (most nem néztem meg hányadik)
Ha annyira a kilók izgatják, tapasztalat, ha 1 hétig nem tornázik de ugyan úgy odafigyel az étkezésére mint eddig, garantáltan lemegy még 2 kiló (ami izomból megy le).
Volt hogy betegség miatt nem tornáztam 1 hétig, és bizony legalább 2 kiló leugrott rólam, pedig ugyan úgy étkeztem (talán 1 nap volt kivétel mikor annyira fájt a torkom hogy leginkább csak ittam).
Amúgy ha ennyit sportol, és nincs megelégedve magával... tuti valami lelki probléma, kisebbségi érzés vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!