Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175cm 87 kg. mennyi idő kell...

175cm 87 kg. mennyi idő kell hogy leadjak 20 kg-t?

Figyelt kérdés
elhatároztam, hogy max. 700-1000kcalt eszek....délelőtt amit megkívánok keveset délután meg csak fehérjét....és minden nap 1 óra aerob mozgás...szerintetek ez így jó? szeretném növelni az állóképességem :)...szerintetek a centik vagy a kg-k számítanak jobban?
2012. márc. 19. 20:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jah persze,bocsi kicsit késő van már nekem :)
2012. márc. 19. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem 20 kilót egy év alatt sikerült úgy lfogynom, hogy nem lóg a bőröm!
2012. márc. 19. 22:03
 13/17 A kérdező kommentje:
jó neked....nekem azért kicsit lóg a bőröm :(....de én nem szeretnék 1 évet várni...."már úgyis mindegy nekem":(
2012. márc. 19. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:

700-1000kalóriás étkezéssel jojó effekt lesz. ezt kb egy 60kilós lánynak képzelem el aki eégsz nap nem csinál semmit,de annak is durva lenne...

Kb. 1500-1600kalóriára van szükséged,ha ténylegesen edzel is egy órát!!!! Ha nem edzel,aznap egyél 1200körül,hidd el,igy is le fog a heti fél-1kiló menni! Alatta ne egyél!!!!!!!!!!! És 5alkalommal egy nap!!!!!!!!

Azért nem tudod tartani a diétákat,mert éhezteted aszervezeted...ha mindent megkap,amire szüksége van,nem lesz rajtad a zaba:) bocsi,a csúnya kifejezésért:) TEHÁT 3-4liter viz naponta,csirke-zöldség,gyümölcsR!!!!

Semmi cukor,vagy lisztes...hidd el,hamar hozzászoksz!

És a legfontosabb!!!!!!!!!!

El kell odáig jutnod,hogy az étel ne örömforrás legyen,hanem szükséglet! Hidd el,ha úgy eszel és akkor amikor "kell" vagy kezdesz éhes lenni,és nem akkor amikor megkivánod,olyan önbizalmat és tartást ad neked,mely egész életedben kitarthat,ha odafigyelsz!Csak az agyadat kell átálliatni,és találni valami ás elfoglaltságot:)

régen nekem a kaja egy "orgazmus2 volt,ma már csak azrt eszem,hogy ne legyek éhes..ezért nincs az,hogy csorgó nyállal megyekel a süti mellett! JA ÉS ÉHESEN SOSE MENJ VÁSÁROLNI:))) saját tapasztalat;-))))

2012. márc. 19. 22:13
 15/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!tudom ,hogy így kéne csak nekem van az a rossz jellemvonásom,hogy eléggé türelmetlen tudok lenni :(...mennyi fogytál mennyi idő alatt?és mennyi voltál? :)
2012. márc. 20. 06:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát azt a rossz jellemvonást küzdd le,ugyanis csak ideiglenes megoldáshoz nyúlsz:) 8hét alatt 32es fariból 29es!!!(de a 28as is jó már rám,és be is tudom gombolni,de még kilóg a hasam) szóval...ez kb 5-8kiló lehet...sose mérem magam...centikben,és ruhában hiszek!

derékból fogytam:-8cm

has:-8

mell-7

fenék-6

csipő-5

kar-3

comb-4

nev árd,hogy az évek hónapok alatt felszedett kilók 1hónap alatt eltűnnek...sajna:S:S de nyárig egy 10-15kilót simán le tudsz dobni..ajánlom a lifetilt.blogot!!!

2012. márc. 20. 12:38
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi :),szoktam olvasni néha a blogot....igen tudom hogy nem kéne gyorsan :)....betartom a diétám aztán meglátom ,hogy milyen lesz, az a baj h eléggé szédülős fajta vagyok, meg ilyenkor jobban leszek beteg , mint máskor...hiába tök jó az idő, mégis elég hamar megfázok :(....ti kikre szoktatok edzeni?
2012. márc. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!