175cm 87 kg. mennyi idő kell hogy leadjak 20 kg-t?
Figyelt kérdés
elhatároztam, hogy max. 700-1000kcalt eszek....délelőtt amit megkívánok keveset délután meg csak fehérjét....és minden nap 1 óra aerob mozgás...szerintetek ez így jó? szeretném növelni az állóképességem :)...szerintetek a centik vagy a kg-k számítanak jobban?2012. márc. 19. 20:06
1/17 anonim válasza:
hallod detto ugyanezekkel a méretekkel rnedelkezem és én is valami ilyesmi kínzásra szánom el magam:))
2/17 A kérdező kommentje:
csak nekem jelenleg nem nagyon van lelkierőm, remélem tovább bírom most mint 2 hét :)...te mennyi szeretnél lenni?
2012. márc. 19. 20:31
4/17 anonim válasza:
Hát nálam is ez a gond....az elhatározás az meg van de....mindig elhalasztom:DD
Egyébként én is olyan 20kgtól szabadulék az azért elég sok és ha azt leadom az már egy elég ideális testsúly lenne:)
5/17 anonim válasza:
én is majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem:)) 2 napja csinálom a súlykontrollt, kiiktattam a cukrot a kenyeret, salátákat, zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket eszek, túrót, natúr joghurtot, reggel sonkát abonettel. szerintem az a fontos hogy light-os kajákat csinálj magadnak ha teheted, így nem kell keveset enned (mint pl ha tésztát ennél) abból nem ehetsz sokat és nem fogsz jól lakni. nem rossz amit leírtál hajrá!
6/17 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok :)
kedves utolsó!....hát tudom de rengetegszer fogyóztam több-kevesebb sikerrel....régebben 100fölött voltam...de most nincs az "kattamás" mint ami akkor volt.....meg ügye nagyon unom a lightos cuccokat.....nem bírok ilyeneken lenni több hétig/hónapig....most valami olyan kell amit hosszan kibírok...nem csak 2 hétig
2012. márc. 19. 21:28
7/17 anonim válasza:
20 kg = 20 hét.
1000 kalóriás diétával pont, hogy nem fog menni.
Szerintem a kiló számít, mert bemutatkozáskor mindenkivel lemérlegelek, szerintem a Tótdani is egy elhízott barom mert 180 centijéhez van 115 kiló.
8/17 A kérdező kommentje:
akkor is úgy csináltam anno hogy keményen fogyóztam, semmi mozgás, aztán voltak nagy zabanapok....de hála nem jött vissza pár kgnál több :)most valami más kell
2012. márc. 19. 21:41
9/17 A kérdező kommentje:
Kovi bácsi :)....csak tudod nem mindegy hogy izom vagy háj....láttam olyant aki kövérebb volt súlyban de kinézetre kevesebb...remélem érted mire gondolok...?
2012. márc. 19. 21:43
10/17 anonim válasza:
Értem én, de te meg érted-e, hogy ironikus voltam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!