Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175cm 87 kg. mennyi idő kell...

175cm 87 kg. mennyi idő kell hogy leadjak 20 kg-t?

Figyelt kérdés
elhatároztam, hogy max. 700-1000kcalt eszek....délelőtt amit megkívánok keveset délután meg csak fehérjét....és minden nap 1 óra aerob mozgás...szerintetek ez így jó? szeretném növelni az állóképességem :)...szerintetek a centik vagy a kg-k számítanak jobban?
2012. márc. 19. 20:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
hallod detto ugyanezekkel a méretekkel rnedelkezem és én is valami ilyesmi kínzásra szánom el magam:))
2012. márc. 19. 20:29
 2/17 A kérdező kommentje:
csak nekem jelenleg nem nagyon van lelkierőm, remélem tovább bírom most mint 2 hét :)...te mennyi szeretnél lenni?
2012. márc. 19. 20:31
 3/17 anonim ***** válasza:
lány vagy?
2012. márc. 19. 20:35
 4/17 anonim válasza:

Hát nálam is ez a gond....az elhatározás az meg van de....mindig elhalasztom:DD

Egyébként én is olyan 20kgtól szabadulék az azért elég sok és ha azt leadom az már egy elég ideális testsúly lenne:)

2012. márc. 19. 20:37
 5/17 anonim ***** válasza:
én is majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem:)) 2 napja csinálom a súlykontrollt, kiiktattam a cukrot a kenyeret, salátákat, zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket eszek, túrót, natúr joghurtot, reggel sonkát abonettel. szerintem az a fontos hogy light-os kajákat csinálj magadnak ha teheted, így nem kell keveset enned (mint pl ha tésztát ennél) abból nem ehetsz sokat és nem fogsz jól lakni. nem rossz amit leírtál hajrá!
2012. márc. 19. 21:07
 6/17 A kérdező kommentje:

igen lány vagyok :)

kedves utolsó!....hát tudom de rengetegszer fogyóztam több-kevesebb sikerrel....régebben 100fölött voltam...de most nincs az "kattamás" mint ami akkor volt.....meg ügye nagyon unom a lightos cuccokat.....nem bírok ilyeneken lenni több hétig/hónapig....most valami olyan kell amit hosszan kibírok...nem csak 2 hétig

2012. márc. 19. 21:28
 7/17 anonim ***** válasza:

20 kg = 20 hét.

1000 kalóriás diétával pont, hogy nem fog menni.

Szerintem a kiló számít, mert bemutatkozáskor mindenkivel lemérlegelek, szerintem a Tótdani is egy elhízott barom mert 180 centijéhez van 115 kiló.

2012. márc. 19. 21:40
 8/17 A kérdező kommentje:
akkor is úgy csináltam anno hogy keményen fogyóztam, semmi mozgás, aztán voltak nagy zabanapok....de hála nem jött vissza pár kgnál több :)most valami más kell
2012. márc. 19. 21:41
 9/17 A kérdező kommentje:
Kovi bácsi :)....csak tudod nem mindegy hogy izom vagy háj....láttam olyant aki kövérebb volt súlyban de kinézetre kevesebb...remélem érted mire gondolok...?
2012. márc. 19. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Értem én, de te meg érted-e, hogy ironikus voltam? :)
2012. márc. 19. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!