Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan családoknál ahol az...

Olyan családoknál ahol az anya minden hétvégén süt sütit, hogy álják meg a fogyzizok h ne egyenek belőle?

Figyelt kérdés

2012. márc. 17. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem állom meg eszek egy kicsi szeletet és annyi,nem eszem degeszre magam mint ahogy eddig:))
2012. márc. 17. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy le akarok fogyni. Egyébként heti 2 szelet sütitől nem lehet elhízni, ha belekalkulálod a napi kalóriafogyasztásba. Még ha nem is, akkor is max. 4-500 kcal többleted lesz, amit plusz mozgással kompenzálhatsz. Nehogy már néha ne lehessen egy kis jutalom, főleg, ha hétről hétre fogysz is. :)
2012. márc. 17. 11:18
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Én minden hétvégén sütök, és eszem is belőle, ahogy az előzőek írták. Ma pl. répatortát.
2012. márc. 17. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, eszek belőle 2-3 szeletet, és ennyi. Ha van kedvem, lemozgom, ha nincs, akkor ez van, ennyitől nem hízok el.
2012. márc. 17. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
én sütök a gverekeknek és amindíg felbukkanó barátoknak,de én nem eszem belőle egy falatot sem. Meg se látom,hogy ott van.
2012. márc. 17. 11:23
 6/7 anonim válasza:
Épp az van, hogy a süteményt még megengedik a diétákban mert az nem olyan nagy szám, ha eszel egy két kis szeletet mondjuk tejjel mert az még egészséges is :) Nem kell megállnod csak ne edd magad degeszre ahogy fent is láthatod :)
2012. márc. 17. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült rávennem, hogy ha desszert van, az is fogyókúrás legyen. De mivel ő is fogyókúrázik, így egyszerű volt. De vannak nagyon jó diétás desszertek. :-)
2012. márc. 17. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!