15 éves vagyok,177 cm, és 76 kiló.6-7 kilót szeretnék fogyni, de nem tudom, hogy, hogyan?
Ötletek?
Előre is köszönöm!
Hé, pont ennyi vagyok én is, és ugyanennyit szeretnék én is fogyni. :)
Szerintem 1000 kcal nagyon kevés, én pont ma kezdtem el a diétát, és olyan 1500-1600 kcal-t veszek magamhoz.
A mozgás részét pedig tornával és ugrálókötelezéssel oldom meg. Az ugrálókötelezés is van ugyanolyan jó, mint a futás, nem kerül sokba, és nem kell attól tartanom, hogy jól kiröhögnek az utcán, az udvarban úgysem lát senki. Szerintem egy 2 hónap alatt meg lehet csinálni. Sok sikert kívánok!
És még az étkezést illetően le szertném írni, hogy a napi 5x-i étkezés lenne az ideális, de hallottam már olyat is, hogy vannak, akik a napi 3x-i étkezést támogatják.
Nem igaz, hogy nem lehet enni lisztes dolgokat, teljes kiörlésű lisztből készült zsemle, kifli nagyon finom, én is azt sütöttem ma magamnak, és kiválóan eltelít, utána még sokáig nem leszel éhes. Reggelire ehetsz zabpelyhet joghurttal, gyümölccsel, tízóraira is jó a gyümölcs, aztán ebédre valami sovány húst salátával, uzsonnára valamilyen olajos magvat, hiszen kellenek a telítetlen zsírok is a szervezetnek, vacsorára pedig célszerű fehérjetartalmú ételt fogyasztani, például túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!