Mennyi idő után voltál képes lefutni 30 percet megállás nélkül, egyenletes sebességben?
ez sok mindentől függ.
ha edzésprogramod van, akkor abba benne kell, hogy legyen, miket érhetsz el vele
Én ezt csináltam január közepétől, amit az előző emberke belinkelt. Meg lehet csinálni. 105 kilósan kezdtem neki, minden edzésen meghaltam szinte. Hóban, -15 fokban is futottam hetente 3x. Ilyen jó időben már nagyon könnyen ment. Már az utolsó hétnél jártam, amikor megsérültem, úgyhogy most pihentetés van.
Én 100 métert sem tudtam futni, teljesen kifulladtam. 12 perces futást se tudtam lefutni soha életemben. Próbaképpen múlt hétvégén futás plusz séta kombinációval lefutottam 12 km-t és a végén különösebben el sem voltam fáradva, másnap 8kmt nagyobb tempóval. Sajnos ez túl nagy terhelés volt a térdnek, úgyhogy be is dagadt másnapra. :) Most megint pihenőn van. Nem hittem el, de meg lehet tanulni. Ráadásul, amennyire utáltam futni eddig, most annyira hiányzik, hogy nem mehetek. Sose gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!