Hogyan allithatnam be?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lefogytam 10 kilot odafigyelve az etkezesre es edzessel kb heti -1 kilo atlaggal. Sok feherjet vittem be es salat. Nem mondanam, hogy koplaltam, de mivel szinte teljesen kihagytam a szenhidratot. (reggelire egy keves zabkasa max 150kcal) es amugy csak salata es feherje (mint hus vagy protein shake) szoval kicsit aggodom, hogy ha most ujra rendesen ennek szenhidratot pl kenyeret vagy tesztat (nem allandoan de ennek) akkor visszahiznam e mozgas mellett is? amugy szerintem olyan 1000-1200 kcal korul etkezhettem2012. márc. 16. 11:51
1/4 *gin* válasza:
tartsd a mozgást, és fokozatosan emeld a bevitelt.
2/4 A kérdező kommentje:
en is igy gondoltam, de nem tudom, hogy mennyivel tobbet vihetek be a fokozatos emeleshez.pl
ma duplajara emeltem a reggeli zabkasam adagjat ami most igy nyomott 140kcalt (tudom hogy eddig tul keveset ettem nem is ereztem jol magammindig faradt voltam de ma kicsattanok az energiatol)
ebedre alt salatat ettem hozza valami feherjedusat pl mozarella vagy cottage cheese de ma levest ettem egy 66kcal zsirszegeny joghurttal (ami megint csak tobb ch mint a megszokott)
a vacsoram ugyan az marad es ma megyek futni
igy rendben van? vagy tul sokat emeltem volna az adagon?
2012. márc. 16. 14:25
3/4 *gin* válasza:
heti +200-at tennék hozzá, amíg el nem éred a súlytartó értéket.
4/4 A kérdező kommentje:
az laza koszi szepen:)
2012. márc. 16. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!